Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίMinoan Group: Δικαστική απεμπλοκή της επένδυσης στην Σητεία
Επενδύσεις

Minoan Group: Δικαστική απεμπλοκή της επένδυσης στην Σητεία

Οι αιτήσεις ακυρώσεως κατά της απόφασης της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων που ενέταξε το έργο της Minoan Group στη Σητεία Κρήτης στις διαδικασίες του Ν. 3894/2010 αποσύρθηκαν και δε θα δικαστούν από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

O Όμιλος Minoan Group Plc, εταιρεία εισηγμένη στη χρηματιστηριακή αγορά ΑΙΜ του Λονδίνου, ανακοινώνει ότι οι αιτήσεις ακυρώσεως κατά της απόφασης της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων που ενέταξε το έργο της Minoan Group στη Σητεία Κρήτης στις διαδικασίες του Ν. 3894/2010 αποσύρθηκαν και δε θα δικαστούν από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η δικηγόρος των αιτούντων δήλωσε παραίτηση από τις αιτήσεις ακυρώσεως στο ακροατήριο του Συμβουλίου της Επικρατείας, ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου της χώρας, όταν το αίτημά της για αναβολή απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Ο Christopher Egleton, πρόεδρος της εταιρείας Minoan Group Plc., δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εξέλιξη αυτή που θεωρούμε ότι αντικατοπτρίζει τη νέα πραγματικότητα στην Ελλάδα. Το αποτέλεσμα αυτό άλλωστε επανεπιβεβαιώνει την επιτάχυνση των διαδικασιών για τις στρατηγικές επενδύσεις στην Ελλάδα.

Η προετοιμασία των απαραίτητων μελετών για την περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου μας ΙΤΑΝΟΣ ΓΑΙΑ στο Δήμο Σητείας, συνεχίζεται. Μετά την εξέλιξη αυτή θα υποβάλουμε τις μελέτες στις αρμόδιες υπηρεσίες το συντομότερο δυνατόν.

Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει εκφράσει την πρόθεσή της να επιταχυνθεί η αδειοδότηση των στρατηγικών επενδύσεων που θεωρεί ζωτικές για τη χώρα και ελπίζουμε ότι θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε και άλλες θετικές εξελίξεις από τις δραστηριότητες μας στην Ελλάδα στο προσεχές μέλλον”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024