Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΜηνύσεις από τους ξενοδόχους της Ύδρας για το μπλακ άουτ
Προορισμός

Μηνύσεις από τους ξενοδόχους της Ύδρας για το μπλακ άουτ

Για λόγους ασφαλείας στο νησί παραμένουν Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη (Η/Ζ) συνολικής ισχύος 3 ΜW, διασφαλίζοντας την ενεργειακή αυτονομία της Ύδρας και την αδιάλειπτη ηλεκτροδότησή της.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε χθες ότι, σε συνέχεια της μερικής αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης της Ύδρας από χθες το πρωί στις 11.00, αποκαταστάθηκε πλήρως η ηλεκτροδότηση σε ολόκληρο το νησί στις 15.10. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αποκατέστησαν βλάβη που εντοπίστηκε στο Δίκτυο Μέσης Τάσης στη χερσαία σύνδεση του νησιού και έθεσαν σε λειτουργία το εφεδρικό καλώδιο της υποθαλάσσιας σύνδεσης του Δικτύου της Ύδρας με την ηπειρωτική χώρα, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες και στο κύριο υποθαλάσσιο καλώδιο.

Παράλληλα για λόγους ασφαλείας, μέχρι την ολοκλήρωση όλων των εργασιών και στην κύρια διασύνδεση, στο νησί παραμένουν Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη (Η/Ζ) συνολικής ισχύος 3 ΜW, διασφαλίζοντας την ενεργειακή αυτονομία της Ύδρας και την αδιάλειπτη ηλεκτροδότησή της.

“Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει για μια ακόμη φορά συγνώμη για την ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ, η πρόεδρος των ξενοδόχων Ύδρας κα Μαρία Κλαδάκη, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι με μήνυση κατά παντός υπευθύνου και αγωγές υπευθύνου και αγωγές αποζημιώσεων σκοπεύουν να αντιδράσουν οι ξενοδόχοι και άλλοι επιχειρηματίες της Ύδρας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024