Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΝέα εποχή στην οργάνωση της τουριστικής προβολής από το Δήμο Λειψών
Προβολή προοριμού

Νέα εποχή στην οργάνωση της τουριστικής προβολής από το Δήμο Λειψών

Η τουριστική προβολή δεν θέλει πυροτεχνήματα αλλά συγκροτημένο έργο που θα ενισχύεται χρόνο με το χρόνο, σημείωσε ο δήμαρχος Λειψών σχετικά με την προβολή του Δήμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα διευθυντικά στελέχη της εταιρίας εξειδικευμένων συμβούλων τουριστικού marketing Remake, που συνεργάζονται επιτυχώς με το Δήμο Λειψών από τις αρχές του χρόνου, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την στρατηγική τουριστικού μάρκετινγκ του προορισμού, τη “Στάση Ζωής” και “Points of View” που είναι τα νέα slogan, καθώς και το μοντέρνο λογότυπο του προορισμού που μαζί με τις θεματικές μακέτες, την αισθητική, τα συνθήματα και τις φωτογραφίες, “ταξιδεύουν” τον αναγνώστη στη μυθολογία, τα τοπία και τη μαγεία του νησιού. 

Ακολούθησε ο απολογισμός δράσεων προβολής που περιλάμβανε μεταξύ άλλων, εκθεσιακές συμμετοχές με προγραμματισμένες συναντήσεις στο εξωτερικό, το “ντύσιμο” ενός Mall με τα χρώματα και τις εικόνες των Λειψών, “έξυπνη” καμπάνια προβολής σε μεγάλο αριθμό δημοφιλών σταθμών του Μετρό Αθηνών, δημοσιογραφικά ταξίδια και μεγάλη δημοσιότητα σε έγκριτα ΜΜΕ. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με τους κύριους άξονες προγραμματισμού δράσεων προβολής του προορισμού για το 2019. 
Μιλώντας για τη προσπάθεια ο δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος, είπε: “Η τουριστική προβολή δεν θέλει πυροτεχνήματα αλλά συγκροτημένο έργο που θα ενισχύεται χρόνο με το χρόνο. Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες πρωτοβουλίες μας για τη δημιουργία νέων προϊόντων, την αναβάθμιση του περιβάλλοντος και την προσθήκη νέων ακτοπλοϊκών συνδέσεων, είμαστε διατεθειμένοι, στο μέτρο του δυνατού, να αξιοποιήσουμε μία δέσμη σύγχρονων μεθόδων που θα μας φέρει πιο κοντά στον εν δυνάμει επισκέπτη μας. Ήδη το σύνολο των ενεργειών μας, αποδίδει με τον προορισμό να σημειώνει διψήφια ποσοστά αύξησης επισκεπτών, σύμφωνα με εκτιμήσεις“. 
Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024