Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΝέο "πρόσωπο" για το Hilton Park Nicosia
Οι εργασίες για την ανανέωση του ξενοδοχείου πραγματοποιήθηκαν σταδιακά

Νέο "πρόσωπο" για το Hilton Park Nicosia

Η αισθητική όλων των δωματίων του Hilton Park Nicosia έχει αλλάξει ριζικά, με τα 194 δωμάτια του να υποδέχονται τους φιλοξενούμενους σε μια εντελώς διαφορετική και ζεστή ατμόσφαιρα.

Το Hilton Park Nicosia, εντυπωσιακά ανακαινισμένο, έχοντας δημιουργήσει υποδειγματικές προδιαγραφές φιλοξενίας, σε συνδυασμό με το service που το ξεχωρίζει, μεγιστοποιεί την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους Κύπριους και διεθνείς πελάτες του. Το ξενοδοχείο, που εδώ και δεκαετίες πρωταγωνιστεί στις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, παρέχοντας διαμονή επιπέδου στους επισκέπτες της Λευκωσίας, ολοκλήρωσε την πρώτη φάση των ανακαινίσεων του ανεβάζοντας ουσιαστικά τον πήχη της φιλοξενίας στην Πρωτεύουσα.

Η αισθητική όλων των δωματίων του Hilton Park Nicosia έχει αλλάξει ριζικά, με τα 194 δωμάτια του να υποδέχονται τους φιλοξενούμενους σε μια εντελώς διαφορετική και ζεστή ατμόσφαιρα και ένα καινούργιο διάκοσμο σε γήινα χρώματα, αναβαθμίζοντας σημαντικά το επίπεδο φιλοξενίας.

Ένα εντελώς καινούργιο “πρόσωπο” έχει δοθεί στην δημοφιλή αίθουσα δεξιώσεων και συνεδρίων, Ledra, η οποία έχει ανανεωθεί ολοκληρωτικά με νέα χρώματα, εξοπλισμό και μια ουσιαστικά καινούργια ατμόσφαιρα για εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Συγκεκριμένα, το Ledra Βallroom του ξενοδοχείου με συνολικό εμβαδό 1.070 τ.μ. αποτελεί τη μεγαλύτερη αίθουσα στην πρωτεύουσα για τη διοργάνωση συνεδρίων, εκδηλώσεων, γαμήλιων δεξιώσεων, πάρτι και άλλων γεγονότων, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες οπτικοαουστικών μέσων και παροχή κάθε διευκόλυνσης.

Στο ανακαινισμένο Hilton Park Nicosia έχουν προστεθεί και καινούργιες αίθουσες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, καθώς και επιχειρηματικό κέντρο που παρέχει κάθε διευκόλυνση σε συνέδρους, ως επίσης και τους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου. Επιπρόσθετα, το εστιατόριο Olympia, με ανανεωμένη διακόσμηση και αισθητική, συμβάλλοντας στην ολική αναβάθμιση του ξενοδοχείου.

Οι εργασίες για την ολοκλήρωση της ανανέωσης του ξενοδοχείου πραγματοποιήθηκαν σταδιακά με απόλυτο σεβασμό στους φιλοξενούμενους του Hilton Park Nicosia. Ο προγραμματισμός των ανακαινίσεων έγινε με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να διασφαλίζει ότι δεν επηρεάζονται οποιεσδήποτε εκδηλώσεις στους χώρους του ξενοδοχείου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024