Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίNorwegian Cruise Line και Azamara ξεκινούν κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά
Κρουαζιέρα

Norwegian Cruise Line και Azamara ξεκινούν κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά

Η Norwegian Cruise Line θα πραγματοποιεί δρομολόγια με προσεγγίσεις σε λιμάνια της Μεσογείου και τα ελληνικά νησιά από τις 5 Σεπτεμβρίου 2021. Η Azamara ανακοινώνει ότι το 'Azamara Quest' θα επιστρέψει από τις 28 Αυγούστου 2021 με πέντε 7ήμερες πλεύσεις 'Country-Intensive Voyages' και μία κλασική μεσογειακή κρουαζιέρα.

Η Norwegian Cruise Line ανακοίνωσε περαιτέρω επανεκκίνηση της δραστηριότητάς της στην Ευρώπη, με αφετηρίες τη Βαρκελώνη και τη Ρώμη (Civitavecchia). Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα πραγματοποιεί δρομολόγια με προσεγγίσεις σε λιμάνια της Μεσογείου και τα ελληνικά νησιά από τις 5 Σεπτεμβρίου 2021.

Προγραμματισμένο για αναχώρηση από τη Βαρκελώνη, το “Norwegian Epic” θα ταξιδέψει για επτά διανυκτερεύσεις στη δυτική Μεσόγειο από τις 5 Σεπτεμβρίου έως τις 24 Οκτωβρίου 2021. Το “Norwegian Getaway” πραγματοποιεί 10 και 11ήμερα ταξίδια από τη Ρώμη (Civitavecchia) αρχής γενομένης από τις 13 Σεπτεμβρίου. Οι πλεύσεις θα “πιάνουν 5-8 λιμάνια με χρόνο παραμονής έως 13 ώρες σε κάθε πόλη και όχι περισσότερο από δύο ημέρες στη θάλασσα.

“Η Ευρώπη είναι ένας κορυφαίος ταξιδιωτικός προορισμός, οπότε ανυπομονούμε να επιστρέψουμε σε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας πόλεις, επαναλαμβάνοντας αυτά τα δρομολόγια και καλωσορίζοντας τους καλεσμένους μας”, δήλωσε ο Harry Sommer, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Norwegian Cruise Line.

Η NCL επιβεβαίωσε ακόμη ότι 5 από τα 17 πλοία της ξεκινούν από τις 25 Ιουλίου 2021, με νέα και αναθεωρημένα δρομολόγια στην Ευρώπη και την Καραϊβική, στο πλαίσιο της επανεκκίνησής της. Αυτά περιλαμβάνουν επανέναρξη κρουαζιέρων στην Καραϊβική από τις 7 Αυγούστου 2021 με δρομολόγια στη δυτική Καραϊβική διάρκειας μιας εβδομάδας με το “Norwegian Joy” από το Montego Bay της Τζαμάικα. Ακόμη, ταξίδια επτά διανυκτερεύσεων στην ανατολική Καραϊβική από την Punta Cana (La Romana) της Δομινικανής Δημοκρατίας με το “Norwegian Gem”.

Το “Azamara Quest” θα επιστρέψει στην Ελλάδα από τις 28 Αυγούστου 2021
Η Azamara ανακοινώνει ότι το Azamara Quest θα επιστρέψει στη θάλασσα από τις 28 Αυγούστου 2021 με πέντε πλεύσεις “Country-Intensive Voyages” και μία κλασική μεσογειακή κρουαζιέρα. Κάθε ταξίδι θα είναι διάρκειας επτά ημέρες και συνολικά 18 διανυκτερεύσεων σε λιμάνια, συμπεριλαμβανομένων της Σαντορίνης, της Ρόδου και του Ηρακλείου, στην Ελλάδα.

“Τον περασμένο χρόνο, η ομάδα μας -τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά- συνέχισε να επικοινωνεί με τους πελάτες όσο και με τους ταξιδιωτικούς μας συνεργάτες. Η μεγαλύτερη επιθυμία μας είναι όλοι να ταξιδέψουν ξανά και είμαστε ενθουσιασμένοι που το μοιραζόμαστε αυτό, ότι μπορούμε τελικά να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα”, δήλωσε η πρόεδρος της Azamara, Carol Cabezas. “Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να επιστρέψεις στη δουλειά σου από ό,τι σε μια χώρα που η Azamara, γνωρίζει τέλεια, την Ελλάδα. Η επιστροφή μας στη θάλασσα δε θα ήταν δυνατή χωρίς την υποστήριξη του αξιότιμου υπουργού Χάρη Θεοχάρη, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των λιμενικών αρχών, και είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες που μας καλωσορίσατε πίσω σε αυτόν τον όμορφο και πολιτιστικά πλούσιο προορισμό”.

“Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε την Αζαμάρα και τους καλεσμένους της στην Ελλάδα τον Αύγουστο“, δήλωσε κ. Θεοχάρης. “Υποστηρίζουμε πλήρως την επιστροφή της εταιρείας κρουαζιέρα στα νερά του Αιγαίου και είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι επιβάτες της θα έχουν μοναδικές εμπειρίες στους όμορφούς μας προορισμούς”.

Τα ταξίδια θα “ανοίξουν” για κράτηση στις 11 Μαΐου 2021. Με την υγεία και την ασφάλεια των επισκεπτών και του πληρώματος να είναι η κορυφαία προτεραιότητα για την επιστροφή στη θάλασσα, η Azamara έχει λάβει την απόφαση να απαιτήσει από όλους τους επισκέπτες και το πλήρωμα να εμβολιαστούν πλήρως το αργότερο 14 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Μόλις ανοίξουν οι πλεύσεις για κράτηση, η γραμμή κρουαζιέρας θα αποκαλύψει και τις αναγκαίες οδηγίες υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024