Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ διαγωνισμός ομορφιάς Mrs India Worldwide 2019 με φόντο τη Θεσσαλονίκη
Προώθηση προορισμού

Ο διαγωνισμός ομορφιάς Mrs India Worldwide 2019 με φόντο τη Θεσσαλονίκη

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει να στηρίξει την εκδήλωση και να παρουσιάσει στους διοργανωτές, στις διαγωνιζόμενες και σε όλους τους Ινδούς που θα παρακολουθήσουν τα ινδικά καλλιστεία, την πόλη, τη γαστρονομία και τα άλλα πολιτιστικά της στοιχεία, προβάλλοντας παράλληλα μέσω του διαγωνισμού το τουριστικό της πλεονέκτημα.

Επταπύργιο, Πύργος Τριγωνίου, Άνω Πόλη, Λιμάνι, πλατεία Αριστοτέλους, “Καπάνι”, παραλία, άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και οι “Ομπρέλες” του Ζογγολόπουλου θα “σμίξουν” με την ινδική ομορφιά. Τα πιο γνωστά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, αξιοθέατα και μνημεία της πόλης θα συνθέσουν το φόντο για τη φωτογράφιση των γυναικών από την Ινδία, οι οποίες θα πάρουν μέρος στον Διαγωνισμό Ομορφιάς Mrs. India Worldwide 2019 που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στο Porto Carras της Χαλκιδικής.

Ο CEO και η καλλιτεχνική Manager της Οργανωτικής Επιτροπής των Ινδικών καλλιστείων – συνοδευόμενοι από εκπρόσωπο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης – επισκέφθηκαν την Παρασκευή αξιοθέατα και μνημεία της Θεσσαλονίκης που προσφέρονται για την φωτογράφιση των διαγωνιζομένων γυναικών, προκειμένου να καταρτίσουν τη λίστα των “δυνατών” σημείων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Από αυτά οι διαγωνιζόμενες θα επιλέξουν το δικό τους φόντο για να παρουσιαστούν στο κοινό, μέσω του διαδικτύου και της τηλεόρασης, σε όλη την Ινδία που αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική αγορά του κόσμου.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας στους φορείς υποστήριξης των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη φετινή 84η ΔΕΘ για την Ινδία – τιμώμενη χώρα στη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου – έχει αναλάβει να στηρίξει και τη συγκεκριμένη εκδήλωση και να παρουσιάσει στους διοργανωτές, στις διαγωνιζόμενες και σε όλους τους Ινδούς που θα παρακολουθήσουν τα ινδικά καλλιστεία, την πόλη, τη γαστρονομία και τα άλλα πολιτιστικά της στοιχεία, προβάλλοντας παράλληλα μέσω του διαγωνισμού το τουριστικό της πλεονέκτημα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024