Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ Δήμος Ιητών στοχεύει την αγορά της Σλοβακίας
Προβολή προορισμού

Ο Δήμος Ιητών στοχεύει την αγορά της Σλοβακίας

Το ταξίδι 44 Σλοβάκων επαγγελματιών είναι αποτέλεσμα των συστηματικών προσπαθειών του Δήμου σε συνεργασία με την MTC Group για την ανάδειξη της Ίου και τη δημιουργία προϋποθέσεων για το άνοιγμα νέων αγορών.

Παρουσίαση του προορισμού και των τοπικών προϊόντων παρέθεσε ο Δήμος Ιητών στις 27 Σεπτεμβρίου σε πολυμελές γκρουπ καθηγητών τουριστικών επαγγελμάτων από την Σλοβακία που επισκέφθηκε το νησί της Ίου από τις 26 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2015. Την αποστολή συνόδευαν δημοσιογράφοι έγκριτων Μέσων που κατέγραφαν τις εμπειρίες και τις εντυπώσεις των επισκεπτών.

Το ταξίδι των 44 Σλοβάκων επαγγελματιών είναι αποτέλεσμα των συστηματικών προσπαθειών του Δήμου σε συνεργασία με την MTC Group για την ανάδειξη της Ίου και τη δημιουργία προϋποθέσεων για το άνοιγμα νέων αγορών. Η ενέργεια έρχεται ως συνέχεια του ταξιδιού γνωριμίας που οργανώθηκε στο παρελθόν με συμμετέχοντες επιλεγμένους δημοσιογράφους και Tour Operator από τη Σλοβακία.

“Στο πλαίσιο της επίσκεψης του group διερευνήθηκε το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας για τη στόχευση στο Σχολικό Τουρισμό με την υποστήριξη του Δήμου”, επισήμανε η πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής, κα Άντζελα Φάκου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024