Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΟ Δήμος Ηρακλείου με δικό του περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας 'iViaggiatori'
Εκθέσεις

Ο Δήμος Ηρακλείου με δικό του περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας 'iViaggiatori'

Το Ηράκλειο, μετά από την πρώτη πετυχημένη συμμετοχή του το 2016 και δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείχνουν οι Ελβετοί για τη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και γενικότερα για το νησί, συμμετείχε ενεργά.

Ο Δήμος Ηρακλείου μετείχε με δικό του περίπτερο προβολής στην 5η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Διακοπών “iViaggiatori”, που πραγματοποιήθηκε 1-4 Νοεμβρίου στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση της τουριστικής βιομηχανίας της Ελβετίας, πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων.

Το Ηράκλειο, μετά από την πρώτη πετυχημένη συμμετοχή του το 2016 και δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείχνουν οι Ελβετοί για τη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και γενικότερα για το νησί, συμμετείχε ενεργά, ενώ το Δήμο εκπροσώπησε ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Τουρισμού Gian Andrea Garancini.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον ΕΟΤ, η Ελβετία θεωρείται ανερχόμενη δύναμη για την ελληνική αγορά και για αυτό το λόγο είναι χώρα – στόχος των στρατηγικών προβολής.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο κ. Garancini συναντήθηκε στο περίπτερο του Δήμου με τον δήμαρχο του Λουγκάνο Marco Borradori, στον οποίο χάρισε μια γκραβούρα της Ενετικής Candia και του απεύθυνε πρόσκληση να επισκεφθεί το Ηράκλειο. Επίσης, συζητήθηκαν πιθανές συνεργασίες σε θεσμικό επίπεδο, αφού η πόλη του Λουγκάνο ανήκει στους γνωστούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Φέτος στην “iViaggiatori” οι εκθέτες ήταν 189 από 31 χώρες. Από την Ελλάδα συμμετείχαν -εκτός του Ηρακλείου- και οι Δήμοι, Ιθάκης, Κεφαλλονιάς, Κέρκυρας, Λευκάδας, Παξών, Μεγανησίου, Ζακύνθου, καθώς και εκπρόσωποι ξενοδόχων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024