Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟ Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού κάνει 'άνοιγμα' στην ελληνική τουριστική αγορά
Περιφέρεια

Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού κάνει 'άνοιγμα' στην ελληνική τουριστική αγορά

O Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και η Ένωση Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού επανασυστήnoyn την Αιδηψό και τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού ως ιδανικό τουριστικό, αθλητικό, πολιτιστικό-ιστορικό και εναλλακτικό προορισμό.

Σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό για τον Έλληνα αναδεικνύεται η Αιδηψός. Στο πλαίσιο αυτό, άνοιγμα στην τουριστική αγορά της Ελλάδος επιχειρεί ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, με στόχο να καταστήσει τον ευρύτερο προορισμό της Βορείου Εύβοιας έτι περαιτέρω γνωστό, παρουσιάζοντας παράλληλα τα αναρίθμητα πλεονεκτήματα του.

Σε δείπνο εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 2 Ιουνίου, ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού και η Ένωση Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού, απηύθυναν ανοιχτή πρόσκληση στο τουριστικό κοινό της χώρας να επισκεφθεί την περιοχή της Αιδηψού, και κατ’επέκταση της Βορείου Εύβοιας, με τις απαράμιλλες ομορφιές τα μοναδικά εναλλακτικά τουριστικά προϊόντα και τις “value-for-money υπηρεσίες.

Όπως σημειώνει ο δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Ιωάννης Γ. Κοντζιάς, “ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού διαθέτει ένα μοναδικό γεωμορφολογικό ανάγλυφο και ένα πλούσιο πολιτιστικό και ιστορικό υπόβαθρο για κάθε ταξιδιώτη που θα θελήσει να τον επισκεφθεί. Οι πολλαπλές μορφές τουρισμού που αναπτύσσονται στην περιοχή ικανοποιούν κάθε γενικό και ειδικό ενδιαφέρον των επισκεπτών. Πρόκειται για έναν τόπο που μπορεί και θέλει να κεντρίσει το ταξιδιωτικό ενδιαφέρον όλο το χρόνο. Με βασικό σημείο αναφοράς την πρώτη πόλη Θερμαλισμού και Ευεξίας στην Ελλάδα και τον κόσμο, την Αιδηψό, αλλά και τις νέες επισκέψιμες πολιτιστικές διαδρομές, οι οποίες αναδεικνύουν τους ιστορικούς συνδέσμους των Αθηναίων με τον τόπο μας, τον ‘Αυθεντικό Μαραθώνιο Κολύμβησης’ στο Αρτεμίσιο, τις νέες περιηγητικές διαδρομές του Τελεθρίου Ορους και τις υποδομές στην πολλών χιλιομέτρων ακτογραμμή του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, είμαστε έτοιμοι στη συνάντηση αυτή να επανασυστήσουμε την Αιδηψό και τον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού ως τον ιδανικό τουριστικό, αθλητικό, πολιτιστικό-ιστορικό και εναλλακτικό προορισμό όλων”.

Ακολούθως, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού κ. Θοδωρής Ρουμελιώτης επισημαίνει: “Σκοπός της αποψινής εκδήλωσης είναι η προώθηση και προβολή της Λουτρόπολης της Αιδηψού και των ευρύτερων τουριστικών περιοχών. Η Αιδηψός είναι παγκοσμίως γνωστή για τα ιαματικά της νερά, ένα φυσικό πλούτο ο οποίος δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να περάσει στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας. Είναι το τουριστικό κέντρο της βορείου Εύβοιας και προσφέρει όλες τις μορφές τουρισμού με σημαντικότερη αυτή του ιαματικού. Με αφορμή λοιπόν την έναρξη της τουριστικής σεζόν κάνω κάλεσμα στον τουριστικό κόσμο να επιλέξει την Αιδηψό για τις καλοκαιρινές του διακοπές!”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024