Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ Δήμος Ρεθύμνης στις εργασίες της 3ης Τεχνικής Συνάντησης In-Heritage στην Αγία Νάπα
Βιώσιμος τουρισμός

Ο Δήμος Ρεθύμνης στις εργασίες της 3ης Τεχνικής Συνάντησης In-Heritage στην Αγία Νάπα

Ο Δήμος Ρεθύμνης είναι εταίρος στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται κατά το μεγαλύτερο μέρος του από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης – ΕΤΠΑ και το υπόλοιπο από εθνικούς πόρους.

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 έως και σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022, ο δήμαρχος Ρεθύμνης, κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Τεχνικής Συνάντησης της πράξης με τίτλο “Προσβάσιμη Φύση και Πολιτισμός – Αειφόρος Τουρισμός” και ακρωνύμιο In-Heritage, των εταίρων του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg “Ελλάδα – Κύπρος”, που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Νάπα.

Ο Δήμος Ρεθύμνης είναι εταίρος στο συγκεκριμένο Πρόγραμμα, το οποίο χρηματοδοτείται κατά το μεγαλύτερο μέρος του από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης – ΕΤΠΑ και το υπόλοιπο από εθνικούς πόρους. Στο πλαίσιο της τεχνικής συνάντησης, θα γίνει διαχείριση και συντονισμός του έργου, θα παρουσιαστεί η πρόοδος των ενεργειών που αποφασίστηκαν κατά την εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων ενώ προβλέπεται ακόμη Συνεδρίαση Ομάδας Διαχείρισης της Πράξης, επίσκεψη στους χώρους παρέμβασης της Πράξης σε περιοχές της Αγίας Νάπας, συνέντευξη Τύπου κ.ά.

Κατά την επιστροφή του, το πρωί της προσεχούς Παρασκευής, ο δήμαρχος θα παραμείνει στο Ηράκλειο, προκειμένου να συμμετάσχει στην προγραμματισμένη κοινή συνεδρίαση του Προεδρείου ΚΕΔΕ, του Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κρήτης, καθώς και της ολομέλειας δημάρχων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024