Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου παρών στους κινεζικούς ‘τριανταφυλλένιους γάμους’
Λιμένες

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου παρών στους κινεζικούς ‘τριανταφυλλένιους γάμους’

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ προσέφερε αναμνηστικά δώρα στα 16 ζευγάρια Κινέζων πολιτών, που επέλεξαν την Κρήτη για να τελέσουν τον γάμο τους, κατά την αναχώρησή από το λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ πρωτοστατεί στην προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, ιδιαίτερα στον κλάδο της κρουαζιέρας. Σημαντικό κομμάτι αυτής της προσπάθειας αποτελεί τόσο η ποιοτική αναβάθμιση του όσο και η ενίσχυση της ποικιλομορφίας του. Τα δύο αυτά στοιχεία, σύμφωνα με τον ΟΛΗ ΑΕ, μπορούν να συντελέσουν και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου που αποτελεί στρατηγικό στόχο της εθνικής και περιφερειακής τουριστικής πολιτικής.

Στα πλαίσια αυτά ο ΟΛΗ συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια προσέλκυσης σημαντικού αριθμού επισκεπτών από νέες χώρες-αγορές, όπως αυτές της Ρωσίας, του Ισραήλ και της Κίνας, τόσο σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, όσο και με την Περιφέρεια Κρήτης. Έτσι, ο πρόεδρος και διεθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ συνόδευσε στο ταξίδι τους από τον Πειραιά στα Χανιά τους Κινέζους πολίτες, που αποφάσισαν να τελέσουν τους γάμους τους στη Κρήτη.

Παράλληλα σήμερα, επιθυμώντας να αναδειχθεί η παραδοσιακή κρητική φιλοξενία, προσέφερε αναμνηστικά δώρα στα 16 ζευγάρια Κινέζων πολιτών, που επέλεξαν την Κρήτη για να τελέσουν τον γάμο τους, κατά την αναχώρησή από το λιμάνι του Ηρακλείου. Τα δώρα, προσέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ, κ. Ιωάννης Μπρας, ο οποίος και ευχήθηκε στους νεόνυμφους.

“Είναι γνωστοί οι δεσμοί φιλίας που συνδέουν τις δύο χώρες και η επιλογή του νησιού μας για την τέλεση των ‘τριανταφυλλένιων γάμων’, όπως λέγονται, είναι η καλύτερη προβολή για την Κρήτη και για την Ελλάδα κατ’επέκταση. Η συγκεκριμένη δράση, όπως και άλλες μορφές ‘θεματικού’ τουρισμού, είναι η κατάλληλη προσέγγιση μιας ώριμης και σύγχρονης τουριστικής βιομηχανίας που επιδιώκει μεγαλύτερα οφέλη μέσα από τη διαφοροποίηση, την εξειδίκευση και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και όχι μέσα από πεπερασμένων δυνατοτήτων μορφές ‘μαζικού φτηνού’ τουρισμού”, δήλωσε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024