Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΟ Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στην πρώτη online έκθεση FVW Travel Talk virtual
Προώθηση προορισμού

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στην πρώτη online έκθεση FVW Travel Talk virtual

Στην FVW Travel Talk virtual συμμετείχαν προορισμοί από τη Μεσόγειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και Χώρες της Άπω Ανατολής.

Αξιοποιώντας το δυναμικό άνοιγμα στη γερμανική αγορά που η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική ξεκίνησαν διοργανώνοντας το FVW work shop τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην “FVW Travel Talk virtual“, η οποία πραγματοποιήθηκε 11 και 12 Φεβρουαρίου 2021.

Στην FVW Travel Talk virtual συμμετείχαν προορισμοί από τη Μεσόγειο, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και Χώρες της Άπω Ανατολής.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, γνωρίζοντας πως τα γερμανικά τουριστικά γραφεία εμπιστεύονται προορισμούς που προτείνει η FVW, έδωσε ένα ηχηρό “παρών” στην έκθεση με virtual περίπτερο και, πραγματοποιώντας περίπου 200 συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτιορες και tour operators. Στις συναντήσεις συμμετείχε στέλεχος του τμήματος τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση ολοκληρώθηκε με κλήρωση των διανυκτερεύσεων που προσέφεραν τα ξενοδοχεία Grand Hotel Palace, Capsis Hotel Thessaloniki και Wellness Santa Hotel, για την προβολή του προορισμού στο γερμανικό κοινό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024