Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟι ιστορικές μονές και ναοί των Χανίων ισχυρό κίνητρο για Έλληνες και ξένους τουρίστες
Θρησκευτικός τουρισμός

Οι ιστορικές μονές και ναοί των Χανίων ισχυρό κίνητρο για Έλληνες και ξένους τουρίστες

Συνάντηση του δημάρχου Χανίων, κ. Τ. Βάμβουκα, με τον γενικό διευθυντή της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, κ. Κωνσταντίνο Ζορμπά για τις προοπτικές ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού.

Οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Χανίων και της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης στον τομέα της ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού εξετάστηκαν στο πλαίσιο της συνάντησης, που είχε σήμερα ο δήμαρχος Χανίων, κ. Τάσος Βάμβουκας, με τον γενικό διευθυντή της Ο.Α.Κ, κ. Κωνσταντίνο Ζορμπά.

Όπως επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές τα Χανιά διαθέτουν ιστορικές μονές και ναούς, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μοναδικές διαδρομές θρησκευτικού χαρακτήρα, καθώς και ισχυρό κίνητρο για Έλληνες και ξένους, που επιλέγουν να επισκεφθούν θρησκευτικά κέντρα ανά την Ελλάδα. Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο κ. Ζορμπάς προς αυτήν την κατεύθυνση έχει ήδη υπάρξει επικοινωνία με την πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Χανίων, κα Γεωργία Σαρικάκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024