Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟι Thomas Cook και Kuoni λανσάρουν καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο και τη Σαντορίνη
TOs

Οι Thomas Cook και Kuoni λανσάρουν καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο και τη Σαντορίνη

Από τον Μάιο του 2017, η Thomas Cook Airlines θα προσφέρει δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή από το Μάντσεστερ απευθείας στη Μύκονο.

Γνωστή ως η ελληνική απάντηση στο St Tropez, η Μύκονος προσφέρει ένα φανταστικό μείγμα ήρεμων παραλιών και την παγκοσμίου φήμης νυχτερινή ζωή. Από τον Μάιο του 2017, η Thomas Cook Airlines θα προσφέρει δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Κυριακή από το Μάντσεστερ, απευθείας στο νησί και θα είναι ο μοναδικός tour operator του Ηνωμένου Βασιλείου που προσφέρει μια σειρά από boutique καταλύματα και επιλογές για διαμονή με ή και χωρίς πρωινό (self catering). 
 
Iδανικός προορισμός για έναν ενήλικα που θέλει να ξεφύγει, η Μύκονος προσφέρει εκλεπτυσμένες διακοπές, με υπέροχες αμμώδεις παραλίες, κρυστάλλινα καταγάλανα νερά και κομψά εστιατόρια και μπαρ. 
 
Από την άλλη πλευρά και πέρα από το κλασικό ελληνικό μπλε και άσπρο, η Σαντορίνη είναι ένα νησί με ποικιλία, όσον αφορά την ομορφιά, τη νυχτερινή ζωή και τις ήρεμες παραλίες. Λαμβάνοντας υπόψιν την μεγάλη ζήτηση και την ιδιαιτερότητα αυτών των δύο νησιών, η Kuoni αποκάλυψε τα σχέδιά της την περασμένη εβδομάδα σε μια εκδήλωση στο Λονδίνο όπου ανακοίνωσε την ετήσια έκθεση του, με τίτλο: Travel Trends. 
 
Ο Mark Duguid, αντιπρόεδρος του commercial and product management της Kuoni είπε πως η αλλαγή προορισμού ήταν “μια σημαντική αλλαγή” για την εταιρεία.
 
Τον Ιανουάριο είχαμε περισσότερες πωλήσεις για προορισμούς στην Ευρώπη από ότι στην Καραϊβική ή την Άπω Ανατολή και αυτό έχει αποδείξει ότι έχουμε σημαντική θέση σαν tour operator για μικρές αποστάσεις σε premium κατηγορίες τιμών.
 
Η Ιταλία, η Ισπανία και η Ελλάδα εχουν ισχυρή ζήτηση, με τη Μύκονο και τη Σαντορίνη να είναι δύο από τους προορισμούς όπου η Kuoni έχει επεκταθεί κατά 50% αυτό το καλοκαίρι για να καλύψει τη μεγάλη ζήτηση,” είπε ο Mark Duguid.
 
O διευθύνων σύμβουλος Derek Jones πρόσθεσε: “Προωθούμε περισσότερους προορισμούς στην Ευρώπη από ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν. Θεωρούμασταν πάντα ως tour operator μεγάλων αποστάσεων αλλά είμαστε πολύ περισσότερο από αυτό και σε αυτό βοήθησαν οι πελάτες. Εκείνοι μας λένε πού θέλουν να τους πάμε. Άλλωστε αυτό κάνουμε πάντα, ακούμε τους πελάτες μας.” 

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024