Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίOLD.NEW.YOU: Τα Ιωάννινα έτοιμα για την επόμενη ημέρα, με την υποστήριξη του ΗΑΤΤΑ
Περιφέρεια

OLD.NEW.YOU: Τα Ιωάννινα έτοιμα για την επόμενη ημέρα, με την υποστήριξη του ΗΑΤΤΑ

Η FedHATTA και οι Ενώσεις της κάλεσαν τα τουριστικά γραφεία στην παρουσίαση της νέας καμπάνιας των Ιωαννίνων στην Αθήνα, ώστε να συναντήσουν τους επαγγελματίες της περιοχής, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα και ο μεταξύ επαγγελματικός διάλογος.

Παρουσίαση της νέας καμπάνιας των Ιωαννίνων και επαγγελματικές συναντήσεις με μέλη του ΗΑΤΤΑ, περιελάμβανε η εκδήλωση που πραγματοποίησε πρόσφατα ο Δήμος Ιωαννιτών στην Αθήνα.

Ήταν μια πρωτοβουλία του Δήμου Ιωαννιτών, την οποία η Ομοσπονδία FedHATTA και οι Ενώσεις της στήριξαν, καλώντας τα τουριστικά γραφεία να παραστούν και να συναντήσουν τους επαγγελματίες της περιοχής, σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα και ο μεταξύ τους επαγγελματικός διάλογος.

Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια παρουσίαση των υποδομών της περιοχής, τόσο σε τουριστικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο. Ήταν σαφές ότι η πόλη των Ιωαννίνων είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα στον τουρισμό και στην οικονομική αναβάθμιση, με έναν σχεδιασμό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής.

Στην εκδήλωση έδωσε το “παρών” ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Νικόλας Κελαϊδίτης, ενώ τους παριστάμενους χαιρέτισε ο δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Μωυσής Ελισάφ. Απηύθυναν χαιρετισμό η υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη και ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024