Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟλοκληρώθηκε και τυπικά η εξαγορά του King George
Ξενοδοχεία

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η εξαγορά του King George

Ο όμιλος ΛΑΜΨΑ, παρόλες τις αντιξοότητες της περιόδου της ελληνικής οικονομικής κρίσης, ολοκλήρωσε επιτυχώς τα επενδυτικά του σχέδια στο κέντρο της Αθήνας, επισφραγίζοντας την διαχρονική του παρουσία στον τομέα του Τουρισμού.

Η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. ανακοινώνει, σε συνέχεια της από 24/11/2017 ανακοίνωσής της, την ολοκλήρωση της αγοράς του ιστορικού ξενοδοχείου King George από την Eurobank, των κινητών πραγμάτων και σημάτων, έναντι συνολικού τιμήματος 43 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ξενοδοχείο ήταν μισθωμένο στην ΛΑΜΨΑ Α.Ε από το 2013 και λειτουργούσε υπό κοινή διαχείριση με το όμορο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Με την ολοκλήρωση της ως άνω αγοράς, σε συνδυασμό με την τυπική ολοκλήρωση της συμβάσεως μακροχρόνιας μίσθωσης του ιστορικού ξενοδοχείου Kings Palace, ιδιοκτησίας του Αλληλοβοηθθητικού Ταμείου Πρόνοιας Πρώην Εργαζομένων Α.Τ.Ε. (“Α.Τ.Π.Π.Ε. Α.Τ.Ε”), ο όμιλος ΛΑΜΨΑ, παρόλες τις αντιξοότητες της περιόδου της ελληνικής οικονομικής κρίσης, ολοκλήρωσε επιτυχώς τα επενδυτικά του σχέδια στο κέντρο της Αθήνας, επισφραγίζοντας την διαχρονική του παρουσία στον τομέα του Τουρισμού.

Η εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε, συμφερόντων του ομίλου Λασκαρίδη, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο από το 1946 και δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα του τουρισμού, έχοντας στην ιδιοκτησία της το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα, το Ξενοδοχείο Sheraton στη Ρόδο, το Hyatt Regency Belgrade και το Mercure Excelsior στο Βελιγράδι ενώ λειτουργεί και το ξενοδοχείο King George, του οποίου η αγορά ολοκληρώθηκε σήμερα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024