Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΟμαλοποιείται η αεροπορική κίνηση στο νησί της Ικαρίας
Αερομεταφορές

Ομαλοποιείται η αεροπορική κίνηση στο νησί της Ικαρίας

Η ΥΠΑ έχει μεριμνήσει για την αντικατάσταση του ασθενούντος υπαλλήλου με άλλον αρμόδιο υπάλληλο, ο οποίος έχει ήδη αποσπαστεί από τη Σάμο στην Ικαρία.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό ότι σήμερα Πέμπτη 5 Αυγούστου, από τις 07:30 το πρωί ξεκίνησαν οι πτήσεις –προγραμματισμένες και έκτακτες που αναβλήθηκαν σήμερα– ώστε να ομαλοποιηθεί η κίνηση από και προς τον αερολιμένα Ικαρίας, μετά το αιφνιδιαστικό περιστατικό ασθένειας του τηλεπικοινωνιακού υπαλλήλου που υπηρετεί στο αεροδρόμιο του νησιού.

Σημειώνεται, ότι η ΥΠΑ, ήδη από χθες Τετάρτη, έχει μεριμνήσει για την αντικατάσταση του ασθενούντος υπαλλήλου με άλλον αρμόδιο υπάλληλο, ο οποίος έχει ήδη αποσπαστεί από τη Σάμο στην Ικαρία.

“Η ΥΠΑ, μέσω του αερολιμενάρχη Ικαρίας, ενημέρωσε άμεσα και συγκεκριμένα από τα ξημερώματα της Τετάρτης 4 Αυγούστου 2021 τις αεροπορικές εταιρίες και τις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο του νησιού για την ασθένεια του υπαλλήλου, που είχε ως συνέπεια την ακύρωση των πτήσεων, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι επιβάτες για την αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής της πτήσης τους και να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους”, αναφέρει η Υπηρεσία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024