Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήOrama Hotel & Spa, νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στα Φηρά της Σαντορίνης
Ξενοδοχεία

Orama Hotel & Spa, νέο πεντάστερο ξενοδοχείο στα Φηρά της Σαντορίνης

Το Orama Hotel & Spa, αποτελείται από έξι κτίρια και αναπτύσσεται κλιμακωτά όπως οι παραδοσιακοί οικισμοί του νησιού. Διαθέτει 100 δωμάτια εκ των οποίων τα 34 είναι σουίτες.

Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο, Orama Hotel & Spa, του Ομίλου KD Hotels & Resorts, στα Φηρά της Σαντορίνης, ξεκινά τη λειτουργία του αρχές Μαΐου.

Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 400μ. από τα Φηρά, τη Χώρα της Σαντορίνης, 1 χλμ. από το παλιό λιμάνι και το τελεφερίκ.

Το Orama Hotel & Spa, αποτελείται από έξι κτίρια και αναπτύσσεται κλιμακωτά όπως οι παραδοσιακοί οικισμοί του νησιού. Διαθέτει 100 δωμάτια εκ των οποίων τα 34 είναι σουίτες. Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με γήινες αποχρώσεις και κτισμένα με σεβασμό στην ιδιαίτερη Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, ενώ προσφέρουν μαγευτική θέα στο ηφαίστειο της Σαντορίνης και στο μοναδικό ηλιοβασίλεμα της, στο γαλάζιο του Αιγαίου, στην πόλη των Φηρών ή στις πισίνες και στους κήπους του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης, εστιατόριο και μπαρ στο χώρο της κεντρικής πισίνας, τρείς πισίνες εκ των οποίων η μία για παιδιά, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, χώρο ευεξίας με εσωτερική πισίνα και χώρους για θεραπείες, καθώς και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Το Orama Hotel & Spa, ανήκει στον Όμιλο KD Hotels & Resorts, ο οποίος διαθέτει συνολικά 10 ξενοδοχεία στη Σαντορίνη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024