Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠαγκόσμια διάκριση χανιώτικου ξενοδοχείου εξειδικευμένου σε ζευγάρια
Ξενοδοχεία

Παγκόσμια διάκριση χανιώτικου ξενοδοχείου εξειδικευμένου σε ζευγάρια

Το Thalassa Beach Resort που βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα του Δήμου Χανίων Κρήτης, διακρίθηκε από τον ταξιδιωτικό οργανισμό TUI Travel Plc ως το καλύτερο, ανάμεσα σε 17 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο, που εξειδικεύονται στην παροχή υπηρεσιών σε ζευγάρια.

Σε μια πολυτελέστατη αίθουσα εκδηλώσεων στο κέντρο του Λονδίνου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012, η  ετήσια εκδήλωση “Gold Awards” (Χρυσά Βραβεία) του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI Travel Plc, όπου βραβεύτηκαν τα καλύτερα ξενοδοχεία του ομίλου από όλο τον κόσμο.

Το Thalassa Beach Resort που βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα του Δήμου Χανίων Κρήτης, διακρίθηκε ως το καλύτερο, ανάμεσα σε 17 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο που εξειδικεύονται στην παροχή υπηρεσιών σε ζευγάρια. Η αξιολόγηση βασίστηκε στο βαθμό ικανοποίησης των πελατών των ξενοδοχείων, που συγκεντρώνει η TUI μέσα από ερωτηματολόγια, μετά το πέρας των διακοπών τους.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιώργος Νικάκης, γενικός διευθυντής και ιδιοκτήτης του Thalassa Beach Resort, από τον κ. Henrik Norlin, διευθύνοντα σύμβουλο της TUI Nordic και τον κ. Johan Lundgren, διευθύνοντα σύμβουλο της TUI Travel Plc.

Οι επισκέπτες από τις Σκανδιναβικές χώρες εκπροσωπούν το περίπου το 65% των συνολικών αφίξεων στον Αερολιμένα Χανίων, ενώ η TUI Nordic φέρνει στα Χανιά 130.000 επισκέπτες ετησίως.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024