Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαρεμβάσεις στη Νέα Χώρα Χανίων εν όψει τουριστικής περιόδου
Περιφέρεια

Παρεμβάσεις στη Νέα Χώρα Χανίων εν όψει τουριστικής περιόδου

Στους στόχους του Δήμου Χανίων είναι η ανάδειξη της φυσιογνωμίας και της ιστορίας της συνοικίας της Νέας Χώρας, καθώς και η βελτίωση των υποδομών της.

Συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Καταστηματαρχών & Ξενοδόχων Νέας Χώρας “Τα Λαζαρέτα” είχε σήμερα, Παρασκευή 3 Απριλίου ο δήμαρχος Χανίων, κ. Τάσος Βάμβουκας, στο γραφείο του, παρουσία του αντιδημάρχου Τουρισμού & Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, κ. Γιάννη Μαράκη, και του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, κ. Κωνσταντίνου Φανδριδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση του δημάρχου για τα ζητήματα, που απασχολούν τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε σειρά παρεμβάσεων, που πρέπει να υλοποιηθούν εν όψει της τουριστικής περιόδου.

Από την πλευρά του, ο κ. Βάμβουκας γνωστοποίησε ότι η βελτίωση της εικόνας, που παρουσιάζει η συνοικία της Ν. Χώρας απασχολεί τη δημοτική αρχή, καθώς πέραν του γεγονότος ότι η συγκεκριμένη περιοχή δέχεται μεγάλο αριθμό επισκεπτών, στους στόχους του Δήμου Χανίων είναι η ανάδειξη της φυσιογνωμίας και της ιστορίας της συνοικίας, καθώς και η βελτίωση των υποδομών της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024