Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠαρίσι -Σκιάθος σε απευθείας σύνδεση από τις 23 Απριλίου 2022
Προορισμός

Παρίσι -Σκιάθος σε απευθείας σύνδεση από τις 23 Απριλίου 2022

Η πτήση έχει προγραμματιστεί για μια φορά την εβδομάδα, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προστεθεί και δεύτερο δρομολόγιο για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Η Σκιάθος, το Μ. Σάββατο 23 Απριλίου 2020 στις 10:20, υποδέχθηκε για πρώτη φορά την απευθείας πτήση από το Παρίσι με 137 επιβάτες, μια πτήση που “άνοιξε” το τουριστικό καλοκαίρι του 2022, μια μέρα που σηματοδοτεί το “άνοιγμα” του προορισμού στη γαλλική αγορά κάτι που αποδεικνύει τη δυναμική του προορισμού και ειδικά σε αυτή την κρίσιμη μετά-covid εποχή. Η Δημοτική Αρχή επεδίωκε από τους πρώτους μήνες της θητείας της την απευθείας αεροπορική σύνδεση με το Παρίσι, και με τη συνεργασία του ΕΟΤ και της προϊσταμένης του γραφείου στη Γαλλία, κας Δήμητρας Βοζίκη, του Υπουργείου Τουρισμού και της Transavia αυτό έγινε πραγματικότητα.

Η πτήση έχει προγραμματιστεί για μια φορά την εβδομάδα, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προστεθεί και δεύτερο δρομολόγιο για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο.

Τους πρώτους τουρίστες υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο δήμαρχος Σκιάθου, κ. Θοδωρής Τζούμας, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Διαμαντής Μαθηνός και ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Αλέξανδρος Ευστάθιου. Με το καλωσόρισμα οι “Σκιαθίτισες” του Συλλόγου Γυναικών πρόσφεραν παραδοσιακά γλυκά της Σκιάθου, το έντυπο-έκδοση του Δήμου με παρουσίαση του προορισμού μεταφρασμένο στα γαλλικά, usb με video και φωτογραφίες, μια “πρόσκληση” για τις εκδηλώσεις του Δήμου, όπως οι Λαϊκοί Ιππικοί Αγώνες και το πανηγύρι της Ζωοδόχου Πηγής, και μια χειροποίητη λαμπάδα για τη λειτουργία της Ανάστασης.

Με σκοπό τη δυναμική παρουσία του προορισμού στο γαλλικό κοινό και με αφορμή την αεροπορική σύνδεση ο Δήμος έχει ξεκινήσει μεγάλη καμπάνια προβολής για πρώτη φορά στο μετρό του Παρισιού και συνεργασία για δράσεις προβολής με την αεροπορική εταιρεία Transavia.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον ΕΟΤ Γαλλίας και ειδικά τη διευθύντριά του, Δήμητρα Βοζίκη, το Υπουργείο Τουρισμού και την Transavia για την άψογη συνεργασία, και όσον αφορά στην οργάνωση της υποδοχής, τις εθελόντριες Χαρά Πασχάλη, Παναγιώτα Φιλαρέτου, Δέσποινα Άννη, Γιάννα Κωνσταντέλλου, και το Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου. Το άνοιγμα στη γαλλική αγορά είναι μια ιστορική στιγμή για τα τουριστικά χρονικά της Σκιάθου, έναν στόχο που η δημοτική αρχή είχε θέσει από τις πρώτες μέρες της θητείας μας”, δήλωσε ο κ. Τζούμας.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/01/2023
25/01/2023
24/01/2023
23/01/2023
20/01/2023
19/01/2023