Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαρουσία της Χαλκιδικής, μετά από πολλά χρόνια, στην Πολωνία
Προώθηση προορισμού

Παρουσία της Χαλκιδικής, μετά από πολλά χρόνια, στην Πολωνία

Η πολωνική αγορά φέρνει στην Ελλάδα 700.000 περίπου αφίξεις -αεροπορικές και οδικές. Στη Χαλκιδική, όπου δραστηριοποιούνται οι μεγαλύτεροι Tour Operators, οι αφίξεις το 2015 ήταν 12.000 αεροπορικές και περίπου 6.000 οδικές.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε στην 1η Αποκλειστική Έκθεση για την Ελλάδα και την Κύπρο Grecka Panorama – Cypr, στην Torwar Arena, στη Βαρσοβία της Πολωνίας από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου. Η αποστολή της Χαλκιδικής συμμετείχε μέσα στο περίπτερο του Τουριστικού Οργανισμού, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία των επιχειρήσεων και των ξενοδόχων. Ο Τουριστικός Οργανισμός εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του, κ. Γρηγόρη Τάσιο και τον εκπρόσωπο του Δήμου Αριστοτέλη κ. Λευτέρη Βαλσαμή.

Η πολωνική αγορά φέρνει στην Ελλάδα 700.000 περίπου αφίξεις αεροπορικές και οδικές. Στη Χαλκιδική όπου δραστηριοποιούνται οι μεγαλύτεροι Tour Operators, οι αφίξεις το 2015 ήταν 12.000 αεροπορικές και περίπου 6.000 οδικές.

Στόχος ο προορισμός “Χαλκιδική” να αποτελέσει τα επόμενα χρόνια μία ακόμη επιλογή αυτήν την εθνικότητα, μιας και η πτήση έως το αεροδρόμιο “Μακεδονία” είναι διάρκειας 2 ωρών και οδικώς η απόσταση είναι 2.000 χλμ.
 
Στην έκθεση συμμετείχε και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με δικό της περίπτερο, φιλοξενώντας τους φορείς και τους επαγγελματίες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακόμη, η Χαλκιδική είχε παρουσία και στην 2η Greek Tourism Expo της Αθήνας (4-6 Δεκεμβρίου), μέσα στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκε πως όλοι γνώριζαν τη Χαλκιδική και πολλοί από αυτούς δουλεύουν για αυτήν. Η Χαλκιδική είναι πλέον γνωστός προορισμός σε όλη την Ευρώπη και έχει μπει σε πάρα πολλούς καταλόγους των Tour Operators.

Με την έκθεση της Αθήνας, της Βαρσοβίας και την έκθεση Izmir Travel Fair που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής “κλείνει” το πρόγραμμα δράσεων προώθησης του προορισμού για το 2015. Θα ακολουθήσει από τις αρχές του νέου έτους και για τρεις μήνες, η προβολή της Χαλκιδικής μας μέσω των τουριστικών εκθέσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024