Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαρουσίαση Ελαφονήσου και Πάρου στη Νέα Υόρκη
Προώθηση προορισμού

Παρουσίαση Ελαφονήσου και Πάρου στη Νέα Υόρκη

Συμμετοχή των δύο νησιών στη δημοφιλή ταξιδιωτική έκθεση 'Travel and Adventure Show', από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022.

Με στόχο την ενίσχυση της ταξιδιωτικής κίνησης από τις ΗΠΑ προς την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαφές προώθησης της Πάρου και της Ελαφονήσου στη διάρκεια επίσκεψης της ομάδας συνεργατών της εταιρείας συμβούλων των δύο ελληνικών δήμων στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο της συμμετοχής στη δημοφιλή ταξιδιωτική έκθεση “Travel and Adventure Show”, από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2022. Η βραβευμένη έκθεση αποτελεί την αγαπημένη των Αμερικανών και συγκεντρώνει πάνω από 1.500.000 επισκέπτες στις εννέα πόλεις των ΗΠΑ όπου διοργανώνεται.

Παρά τα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19, η έκθεση της Νέας Υόρκης, σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία προσελκύοντας πάνω από 30.000 επισκέπτες. Το περίπτερο του προωθητικού προγράμματος σημείωσε σημαντική επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον του κοινού για τα νησιά ήταν ιδιαίτερα μεγάλο. Οι επισκέπτες του περιπτέρου “άγγιξαν” τους 2.500, στους οποίους δόθηκε διαδραστικό προωθητικό υλικό.

Η αμερικανική αγορά είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Ελλάδα μετά και τις απευθείας πτήσεις από διάφορες πόλεις των ΗΠΑ, ενώ ακόμα και πρόσφατες έρευνες απέδειξαν ότι οι τουρίστες από τη χώρα αυτή κατατάσσονται στις πρώτες σειρές από πλευράς Μέσης Καταναλωτικής Δαπάνης υπερβαίνοντας τα 3.000 δολάρια το άτομο ενώ αυξημένη είναι και η διάρκεια παραμονής που φτάνει περίπου τις δύο εβδομάδες. Μόλις πρόσφατα, η United Airlines επανεκκίνησε την ημερήσια και απευθείας σύνδεσή της μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης/Newark. Οι πτήσεις είναι προγραμματισμένες έως τις 29 Οκτωβρίου, ενώ από τον επόμενο μήνα ξεκινά και η ημερήσια, απευθείας, πτήση της United προς την Ουάσινγκτον D.C., με ημερομηνία έναρξης τις 7 Μαΐου 2022.

Ολλανδία: Η Ελαφόνησος ανάμεσα στα πέντε ομορφότερα ελληνικά νησιά
Συνεχίζεται η διεθνής προβολή της Ελαφονήσου με δημοσιεύματα που υμνούν τη γραφικότητα του νησιού. Μετά την Ιταλία, σειρά είχε η ολλανδική ταξιδιωτική ιστοσελίδα travelvalley.nl που την κατέταξε ανάμεσα στα πέντε ομορφότερα ελληνικά νησιά σημειώνοντας: “Το νησί της Ελαφονήσου (Πελοπόννησος) είναι εξαιρετικά όμορφο. Και εξαιρετικά ήσυχο και επομένως τόσο ελκυστικό. Οι περισσότεροι έρχονται εκεί για μια μέρα, πράγμα που σημαίνει ότι το βράδυ είναι η απόλυτη απόλαυση”. Και το δημοσίευμα συνεχίζει: “Στην Ελαφόνησο θα βρείτε επίσης την πιο όμορφη παραλία στην Ελλάδα: την παραλία του Σίμου. Αυτή η παραλία δεν είναι μόνο όμορφη για να δεις, είναι και πολύ μεγάλη”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024