Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαρουσίαση νέου εντύπου της Χαλκιδικής στα τουρκικά, στην Travel Turkey Izmir
Προώθηση προορισμού

Παρουσίαση νέου εντύπου της Χαλκιδικής στα τουρκικά, στην Travel Turkey Izmir

Η προώθηση της Χαλκιδικής στην τουρκική αγορά για το 2014 θα συνεχιστεί στις 30 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή της στην έκθεση ΕΜΙΤΤ της Κωνσταντινούπολης και με διοργάνωση press trip το Μάιο.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε σε συνεργασία με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων Silver Holidays, για δεύτερη χρονιά, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Σμύρνης, από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου. Τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Γρηγόρης Τάσιος.

Η Σμύρνη. με 4 εκατ. πληθυσμό και καθημερινή αεροπορική σύνδεση μέσω Κωνσταντινούπολης με το αεροδρόμιο “Μακεδονία”, μπορεί να προσθέσει ακόμη περισσότερους Τούρκους επισκέπτες στην Χαλκιδική.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκε ο προορισμός σε επαγγελματίες και στο κοινό με το νέο έντυπο της Χαλκιδικής στην τουρκική γλώσσα, αλλά και με επαφές του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων του Οργανισμού με τα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο κ. Τάσιος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Yeni Asir”, η οποία έχει καθημερινά 100.000 αναγνώστες.

Η προώθηση στην τουρκική αγορά για το 2014 θα συνεχιστεί στις 30 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή της Χαλκιδικής στην έκθεση ΕΜΙΤΤ της Κωνσταντινούπολης και με διοργάνωση press trip το Μάιο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024