Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠαρουσίαση-προβολή της Λήμνου στην αγορά της Νοτίου Κορέας
Προβολή προορισμού

Παρουσίαση-προβολή της Λήμνου στην αγορά της Νοτίου Κορέας

Τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο έγινε πλήρης παρουσίαση της Λήμνου από τον φωτογράφο και κριτικό κινηματογράφου της Ν. Κορέας Christophe Kim και τη Sevasti Kang, διευθύντρια της Ελληνοκορεατικής Σχολής της Αθήνας και γνωστή Φιλέλλην, στο περιοδικό της Νότιας Κορέας 'Geulmaru'.

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου ενημέρωσε για την παρουσίαση του έγκριτου περιοδικού της Νότιας Κορέας “Geulmaru“, που στα ελληνικά σημαίνει το υποσέλιδο των δημοσιεύσεων. Το περιοδικό αυτό συνιστάται μάλιστα στα σχολεία και στα πανεπιστήμια της ασιατικής χώρας από το Υπουργείο Πολιτισμού της Κορέας.

Τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο υπάρχει πλήρης και ενδελεχής παρουσίαση της Λήμνου από τον φωτογράφο και κριτικό κινηματογράφου της Ν. Κορέας Christophe Kim, καθώς και τη Sevasti Kang, διευθύντρια της Ελληνοκορεατικής Σχολής της Αθήνας και πολύ γνωστής Φιλέλληνος. Οι Κορεάτες καλεσμένοι της Ένωσης Ξενοδόχου Λήμνου βρέθηκαν στο νησί τον περασμένο Ιούνιο και για τέσσερις ημέρες “σκανάρισαν” και φωτογράφισαν όλο σχεδόν το νησί. Αυτό έγινε με σκοπό να μεταφερθεί στους κατοίκους της μακρινής αυτής ασιατικής χώρας η κουλτούρα και η ομορφιά του ελληνικού νησιού. Σημειώνεται ότι η Νότια Κορέα είναι μια χώρα με 51,25 εκατ. κατοίκους και με ΑΕΠ ανά κάτοικο 27.538,81 δολ. (2016).

Η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου εργάζεται σε όλα τα επίπεδα της διαφήμισης για να προβάλλει την Λήμνο σε όλο τον κόσμο. Εξάλλου, αυτή η παρουσίαση στη Νότιο Κορέα έρχεται σε συνέχεια της προβολής της Λήμνου στο νεόδμητο Ελληνικό Κέντρο Τουρισμού στο Κίεβο της Ουκρανίας, τη φιλοξενία των Ρουμάνων δημοσιογράφων του “National Geographic”, της κατ’αρχήν συμφωνίας με την εταιρεία Flyscoot για επισκέπτες από την Αυστραλία και της συμμετοχής της στο λημνιακό περίπτερο στην έκθεση “Philoxenia” της Θεσσαλονίκης. Στόχος της ένωσης είναι να επικεντρωθεί σε υψηλού επιπέδου επισκέπτες και ταυτόχρονα να διαμορφωθεί καλύτερα και να εμφανιστεί η “intellectual” κουλτούρα και μορφή του νησιού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024