Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠεριβαλλοντική δράση 'Keep Aegean Blue
Περιβάλλον

Περιβαλλοντική δράση 'Keep Aegean Blue

Συνεχίζεται η περιβαλλοντική δράση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για τον θαλάσσιο και υποβρύχιο καθαρισμό των ακτών.

Περισσότερα από 160 κιλά σκουπίδια έβγαλαν οι μαθητές του ΓΕΛ Ιαλυσού, από την παραλία της Ιαλυσού, την περασμένη Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, δεύτερη μέρα της περιβαλλοντικής δράσης “Keep Aegean Blue”, για την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Η δράση ξεκίνησε με σεμινάριο που έγινε το πρωί της Παρασκευής στο ΓΕΛ, με τη συμμετοχή 60 μαθητών του σχολείου και ακολούθησε θαλάσσιος και υποβρύχιος καθαρισμός της παραλίας Ιαλυσού από τους μαθητές, που με ενθουσιασμό συμμετείχαν στη δράση μαζί με την δύτρια και ιδρύτρια του οργανισμού “All For Blue”, κα Κατερίνα Τοπούζογλου και τους συνεργάτες της.

Τόσο στο σεμινάριο, όσο και στον καθαρισμό της παραλίας, συμμετείχαν ο αντιπεριφερειάρχης Πόρων, Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, κ. Γιάννης Φλεβάρης, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Διά Βίου Μάθησης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων & Εθελοντισμού και πρόεδρος του ΚΕΚ Γεννηματάς, κα Χαρούλα Γιασιράνη, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Εμπορίου, Ανάπτυξης και Επιχειρησιακής Ετοιμότητας, κ. Χρήστος Ευστρατίου, ο εντεταλμένος Μεταφορών και Επικοινωνιών, περιφερειακός σύμβουλος, κ. Χρήστος Μπάρδος και η πρόεδρος της ΔΚ Ιαλυσού, κα Ερμίνα Μπότσαρη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024