Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠΕΥΦΑ: Δεν υποκαθιστούμε τη Δημόσια Διοίκηση και το Κράτος
Κ. Τζαβάρας: Δεν ξανακλείνει η Ακρόπολη λόγω καύσωνα

ΠΕΥΦΑ: Δεν υποκαθιστούμε τη Δημόσια Διοίκηση και το Κράτος

Δεν υποκαθιστά τη Δημόσια Διοίκηση και το κράτος η ΠΕΥΦΑ, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του σωματείου των φυλάκων, με αφορμή το κλείσιμο της Ακρόπολης, λόγω καύσωνα.

H ΠΕΥΦΑ (Πανελλήνια Ένωση Υπαλλήλων Φυλάκων Αρχαιοτήτων), “σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά εκ του ρόλου της, τη Δημόσια Διοίκηση και το Κράτος” επισημαίνεται σε ανακοίνωση του σωματείου, μετά την συνάντηση που είχαν οι φύλακες με τον υφυπουργό Πολιτισμού, κ. Κωνσταντίνο Τζαβάρα χθες.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση (της μειωμένης λειτουργίας του Αρχαιολογικού Χώρου της Ακρόπολης, τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, λόγω καύσωνα), “λόγω αδυναμίας έγκαιρης παρέμβασης των αρμοδίων φορέων και προκειμένου να προστατευτούν οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες του χώρου, οι φύλακες προχώρησαν στην απόφαση με μόνο γνώμονα την προστασία των συναδέλφων και του κοινού”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Κ. Τζαβάρας: Δεν ξανακλείνει η Ακρόπολη λόγω καύσωνα
Τη διαβεβαίωση ότι δε θα ξαναμπεί λουκέτο στην Ακρόπολη από τους συνδικαλιστικό όργανο των φυλάκων του μνημείου έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα”. “Ήταν αυθαιρεσία από την πλευρά των συνδικαλιστών” δήλωσε ο κ. Τζαβάρας στον ραδιοφωνικό σταθμό. Ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε πάντως ότι μετά από συνάντηση των δύο πλευρών δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και μπήκαν κάποιες βάσεις ώστε να μην επαναληφθεί αυτό το φαινόμενο. Όπως είπε, έδωσε εντολή για προμήθεια κλιματιστικών στα φυλάκια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024