Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήPress Trip ξένων δημοσιογράφων στη Σκόπελο
Προώθηση προορισμού

Press Trip ξένων δημοσιογράφων στη Σκόπελο

Οι δημοσιογράφοι περιηγήθηκαν στις παραλίες του νησιού, σε εκκλησίες και μοναστήρια, ξεναγήθηκαν στη Γλώσσα, στον Πάνορμο και στη Χώρα Σκοπέλου, γεύτηκαν τα τοπικά προϊόντα, συνάντησαν παραγωγούς, παραδοσιακούς χειροτέχνες, ενώ επισκέφθηκαν και το Θαλάσσιο Πάρκο Βορείων Σποράδων και την Αλόννησο.

Ο Όμιλος Σπύρου, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης και ντόπιους επαγγελματίες, διοργάνωσε ταξίδι γνωριμίας δημοσιογράφων με το νησί της Σκοπέλου.

Η ομάδα των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, αποτελούμενη από τους: Mrs. Liu Yongqiu και Mrs. Alexia Vlachou από το Ειδησεογραφικό πρακτορείο XINHUA News Agency Κίνας, Mr. Yury Malinov από το Ειδησεογραφικό πρακτορείο ITAR TASS News Agency Ρωσίας, Mr. Elisa Hubel από την εφημερίδα “Neue Zurcher Zeitung” της Ελβετίας και συνοδευόμενη από τον κ. Ανδρέα Σπύρου, μέλος του Τμήματος Διεθνών Δημοσίων Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Μέσων Επικοινωνίας απόλαυσε τρεις ημέρες στο Ταξίδι Γνωριμίας (13-16 Ιουνίου) και γνώρισε από κοντά τη εγκάρδια φιλοξενία των κατοίκων.

Οι δημοσιογράφοι περιηγήθηκαν στις παραλίες του νησιού, σε εκκλησίες και μοναστήρια, ξεναγήθηκαν στη Γλώσσα, στον Πάνορμο και στη Χώρα Σκοπέλου, γεύτηκαν τα τοπικά προϊόντα, συνάντησαν παραγωγούς, παραδοσιακούς χειροτέχνες, επισκέφθηκαν το Θαλάσσιο Πάρκο Βορείων Σποράδων και την Αλόννησο και παρευρέθηκαν σε δείπνο στο Skopelos Holidays Hotel & Spa, όπου και διέμειναν. Στο δείπνο, μεταξύ των καλεσμένων παρευρέθηκε o δήμαρχος Σκοπέλου, τοπικοί παράγοντες, ενώ έκπληξη αποτέλεσε η παρουσίαση Σκοπελίτικων παραδοσιακών χωρών από τον Σύλλογο Ενεργών Πολιτών.

Ο πρόεδρος της Spyrou Hotels κ. Βασίλης Σπύρου δήλωσε ότι “η εξωστρέφεια είναι το μεγάλο στοίχημα στον τουρισμό που δείχνει να έχει τεράστια δυναμική ανάπτυξης. Η σύμπραξη κράτους και πολιτών – επιχειρηματιών στον τομέα αυτό έχει φέρει αξιοθαύμαστα αποτελέσματα. Στόχος του Ομίλου Σπύρου, σε συνεργασία με οποιονδήποτε επιθυμεί να συνεισφέρει,  είναι να συνεχίσει ανάλογες δράσεις που μόνο ευεργετικές μπορεί να είναι”.

Το ταξίδι άφησε άριστες εντυπώσεις στους προσκεκλημένους και αναμένεται να προκύψουν θετικά δημοσιεύματα στα Μέσα που εκπροσωπούν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024