Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠρο των πυλών ο αγώνας The North Face Zagori Mountain Running 2014
Αθλητικός τουρισμός

Προ των πυλών ο αγώνας The North Face Zagori Mountain Running 2014

Ο αγώνας The North Face Zagori Mountain Running 2014 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος The North Face Zagori Mountain Running 2014 θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Ιουλίου 2014 στην περιοχή του Ζαγορίου.
 
Λίγες μόλις ημέρες πριν την πραγματοποίησή του, ο αγώνας έχει ήδη “αγκαλιαστεί” από τις κοινότητες ορειβατικού τρεξίματος και το φίλαθλο κοινό καθώς οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 1.000, με το ενδιαφέρον να στρέφεται τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων της χώρας μας.

Ο The North Face Zagori Mountain Running 2014 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ). Άλλωστε, η προώθηση της τουριστικής προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό, καθώς και η ανάδειξη της περιοχής σε έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς προορισμούς της Ευρώπης, αποτελούν και ένα από τα φετινά “στοιχήματα” του αγώνα. Συγκεκριμένα, προωθείται ο αθλητικός τουρισμός, ως μία εναλλακτική μορφή τουρισμού που σκοπό έχει να τονώσει την τοπική οικονομία, ενισχύοντας ταυτόχρονα τον εσωτερικό τουρισμό. Μια ματιά στον επισυναπτόμενο χάρτη, είναι ενδεικτική του ενδιαφέροντος και της μετακίνησης που αναμένεται να πραγματοποιηθεί προς το Ζαγόρι, τις ημέρες του αγώνα, από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Οι εγγραφές συνεχίζονται για πολύ λίγο ακόμα διάστημα, για τον Ultra (80 χλμ.) και τον ορεινό μαραθώνιο (42.195 μ.), ενώ οι εγγραφές στον ημιμαραθώνιο (21 χλμ.), αλλά και στο κορυφαίο δεκάρι (10 χλμ.) θα πραγματοποιούνται μέχρι και μία βδομάδα πριν την εκκίνηση των δύο αγώνων.

Επίσημοι χορηγοί του αγώνα είναι οι εταιρείες The North Face, Fifth Element και το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι. Υποστηρικτές του αγώνα είναι το κοσμηματοπωλείο DIMOS espace de creation, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Hotel Du Lac Congress Center & Spa και τα ξενοδοχεία Aristi Mountain Resort και Εν Χώρα Βεζίτσα. Θεσμικός υποστηρικτής του αγώνα είναι το Zagori Excellence Network (ZEN).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024