Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΠροκήρυξη διαγωνισμού για υδατοδρόμιο στο λιμάνι του Βόλου
Αερομεταφορές

Προκήρυξη διαγωνισμού για υδατοδρόμιο στο λιμάνι του Βόλου

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν επιχειρήσεις οποιασδήποτε νομικής μορφής, ενώ ο ΟΛΒ θα δέχεται προσφορές μέχρι 5 Σεπτεμβρίου.

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου προκήρυξε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάδειξη του παρόχου υπηρεσιών που θα αναλάβει τη σύνταξη φακέλων στοιχείων, με σκοπό την έκδοση άδειας ιδρύσεως υδατοδρομίου στο λιμάνι.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, τη συνολική εποπτεία και διοίκηση του έργου θα έχει η ΟΛΒ ΑΕ, η οποία θα παρέχει τα απαραίτητα στοιχεία, κατευθύνσεις και διευκρινήσεις.

Ο φάκελος που θα υποβληθεί από τον ανάδοχο, θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την εφαρμογή και ανταπόκριση στις απαιτήσεις του Άρθρου 8 του Ν 4568/2018 που αφορούν στην εκπόνηση των επικαιροποιημένων και τροποποιημένων φακέλων.

Οι φάκελοι αφορούν στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, το πρόγραμμα ασφάλειας του υδατοδρομίου και το σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων ανάγκης.

Ο φάκελος, με τα παραπάνω στοιχεία, θα συνταχθεί και θα υποβληθεί στην ΟΛΒ ΑΕ μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών, Τμήμα Εναέριων Μεταφορών, που είναι και ο αρμόδιος φορέας θα αξιολογήσει, εάν απαιτούνται πρόσθετα στοιχεία ή/και τροποποίηση των ήδη εγκεκριμένων για την έκδοση άδειας ιδρύσεως του υδατοδρομίου στο λιμάνι του Βόλου.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν επιχειρήσεις οποιασδήποτε νομικής μορφής, ενώ ο ΟΛΒ θα δέχεται προσφορές μέχρι 5 Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΑΡΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ: «Σύνταξη φακέλων στοιχείων για την έκδοσ…

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024