Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠροσπάθεια προσέλκυσης Βρετανών TOs από το ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου
Τουριστικοί πράκτορες

Προσπάθεια προσέλκυσης Βρετανών TOs από το ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου

Οι επικεφαλείς του τουρισμού στην κατεχόμενη Βόρεια Κύπρο προσπαθούν να προσελκύσουν ταξιδιωτικούς πράκτορες από το Ην. Βασίλειο με προσφορά κινήτρων σε μετρητά, για κρατήσεις επιβατών.

Το επονομαζόμενο Γραφείο Τουρισμού Βόρειας Κύπρου στοχεύει τόσο μικρούς, όσο και εξειδικευμένους και μεγάλους Τ.Ο. για να προωθήσει τον προορισμό με προσφορά υποστήριξης εύρεσης ξενοδοχείων, πτήσεων και τοπικών τουριστικών πρακτόρων.

Σε αντάλλαγμα, το Γραφείο ισχυρίζεται ότι οι πράκτορες μπορούν να κερδίσουν έως και 130 ευρώ ανά επιβάτη (περίπου 103 λίρες) -περίπου 40-60 ευρώ ανά επιβάτη, άλλα 20 ευρώ ανά άτομο από τον προϋπολογισμό του μάρκετινγκ, καθώς και περισσότερα κίνητρα για πακέτα χειμερινού τουρισμού.

Το ψευδοκράτος της Βόρειας Κύπρου ελπίζει επίσης να προσελκύσει πτήσεις τσάρτερ και διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων, με τους αρμόδιους να δηλώνουν ότι αναμένουν από μεγάλες αλυσίδες να ξεκινούν την κατασκευή ξενοδοχείων μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Σήμερα, όλες οι πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο προσγειώνονται στην Τουρκία, καθ’οδόν προς τα Κατεχόμενα. Ο Kadir Doruhan, εκπρόσωπος Τουρισμού του ψευδοκράτους στη Βρετανία, δηλώνει: “Το Πρόγραμμα Κινήτρων αφορά οποιοδήποτε ταξιδιωτικό πράκτορα που θα δείξει ενδιαφέρον. Η Βόρεια Κύπρος είναι σχεδόν άγνωστη στους Ευρωπαίους και όντας εκτός Ευρωζώνης την καθιστά πολύ οπικονομική ως προορισμό. Υπάρχουν διαθέσιμοι όλοι οι τύποι καταλυμάτων, από οικολογικό τουρισμό σε χωριά έως ξενοδοχεία πέντε αστέρων”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024