Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠρωτόκολλο τουριστικής συνεργασίας του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου με το ΤΕΙ ΑΘήνας
Προώθηση προορισμού

Πρωτόκολλο τουριστικής συνεργασίας του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου με το ΤΕΙ ΑΘήνας

Οι δύο πλευρές προτίθενται, να συνεργαστούν σε θέματα που αφορούν, μεταξύ άλλων κυρίως στην επικοινωνία και προώθηση της Λήμνου ως τουριστικού προορισμού και τη διοργάνωση συμποσίων και συνεδρίων για την ανάδειξη και προβολή μνημείων της Λήμνου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λήμνου, σε μία προσπάθεια επιστημονικής προσέγγισης και αντιμετώπισης θεμάτων που αφορούν τους επαγγελματίες της Λήμνου, αλλά και την προώθηση του νησιού εν γένει, υπέγραψε πρωτόκολλο συνεργασίας με το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης του ΤΕΙ Αθήνας, πρόεδρος του οποίου είναι ο καθηγητής και αντιπρόεδρός του, κ. Περικλής Λύτρας.

Οι δύο πλευρές προτίθενται, να συνεργαστούν σε θέματα που αφορούν κυρίως την:
1. Εκπόνηση ενεργειών μάρκετινγκ για την τόνωση της αγοραστικής κίνησης
2. Επικοινωνία και προώθηση της Λήμνου ως τουριστικού προορισμού μέσω της συνεργασίας με το Τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων, Κατεύθυνση Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και
Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
3. Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης και συμμετοχή σε αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου
4. Διοργάνωση συμποσίων και συνεδρίων για την ανάδειξη και προβολή μνημείων της Λήμνου
5. Διοργάνωση διαλέξεων και σεμιναρίων για τους επαγγελματίες της Λήμνου που αφορούν στον τουρισμό, την προώθηση των τοπικών προϊόντων, την καταναλωτική συμπεριφορά, την προώθηση πωλήσεων και διοίκηση προσωπικού.
6. Συνεργασία με Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και ΄Εργων Τέχνης σε θέματα σχετικά με το γνωστικό επιστημονικό πεδίο που διακονεί το ΤΕΙ Αθήνας.
7. Πρακτική άσκηση φοιτητών από διάφορα τμήματα του ΤΕΙ Αθήνας.

“Είναι έντονη η ανάγκη για επιστημονική προσέγγιση όλων των θεμάτων που αφορούν στις προσπάθειες του Εμπορικού Συλλόγου Λήμνου για την αύξηση της αγοραστικής κίνησης και την προώθηση της Λήμνου. Ιδιαίτερα στις σημερινές πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες η υπογραφή του παρόντος Πρωτοκόλλου, δίνει τα εφόδια που χρειάζονται στο σχεδιασμό της στρατηγικής για την πρόοδο του κλάδου στο άμεσο μέλλον”, τονίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Λήμνου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022
25/11/2022