Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠρωτοβουλία marketing της Panadvert με τη σχολή φωτογραφίας Leica και το Ixian Grand στη Ρόδο
Τουριστική εκπαίδευση

Πρωτοβουλία marketing της Panadvert με τη σχολή φωτογραφίας Leica και το Ixian Grand στη Ρόδο

Στόχος της χορηγίας της Panadvert ήταν οι σπουδαστές να φωτογραφίσουν τις ομορφιές της Ρόδου, όπως και την καθημερινή δραστηριότητα μέσα στο ξενοδοχείο The Ixian Grand & Ixian All Suites, ώστε ολόκληρο το υλικό να παραμείνει στη διάθεση του ξενοδοχείου προς κάθε χρήση, κυρίως για Social Media.

Μια καινοτόμα εκπαιδευτική χορηγία με σκοπό την τουριστική προβολή της Ρόδου και του ξενοδοχείου The Ixian Grand & Ixian All Suites πρότεινε και υλοποίησε η online διαφημιστική εταιρεία Panadvert, σε συνεργασία με τη σχολή φωτογραφίας Leica Academy.

Στόχος της χορηγίας ήταν οι σπουδαστές να φωτογραφίσουν τις ομορφιές της Ρόδου, όπως και την καθημερινή δραστηριότητα μέσα στο ξενοδοχείο, ώστε ολόκληρο το υλικό να παραμείνει στη διάθεση του ξενοδοχείου προς κάθε χρήση, κυρίως για social media. Το υλικό που παράχθηκε ήταν πλούσιο και ιδιαίτερα ποιοτικό, με πάνω από 80.000 φωτογραφίες, εκ των οποίων οι 1000 περίπου ήταν άριστης τεχνικής και εικαστικής αξίας. Επιπλέον καταγράφηκε οπτικό υλικό βίντεο περίπου 15 ωρών με τις αμέτρητες ομορφιές του σμαραγδένιου νησιού. Κατά τη διάρκεια της διαμονής οι σπουδαστές αναρτούσαν τις δουλειές του από τα παρασκήνια της φωτογράφισης σε Facebook και Instagram με το hashtag #leicaixianproject.

Ο κ. Βασίλης Καραγιάννης, ιδιοκτήτης του The Ixian Grand & Ixian All Suites, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που μπορέσαμε να βοηθήσουμε τους σπουδαστές να δούνε στην πράξη τις φωτογραφικές ανάγκες μιας επιχείρησης και έτσι να συνδέσουμε την εκπαίδευση με την αγορά. Παράλληλα, φωτογραφήθηκαν και δεκάδες ομορφιές της Ρόδου”.
 
Μέρος των φωτογραφιών ήταν από τους χώρους του The Ixian Grand & Ixian All Suites, από τα δωμάτια, το Spa, ταBars, τα εστιατόρια και τους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου. Ωστόσο οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να απαθανατίσουν πολλές ομορφιές του νησιού, όπως το Μανδράκι, την Παλιά Πόλη, τα Λουτρά Καλλιθέας, τη Φιλέρημο, το Monte Smith, τη Λίνδο (Άγιος Παύλος), το Φουντουκλί, τον Προφήτη Ηλία, τις παραλίες Τραγανού, Όαση, Τσαμπίκα, και τον Μονόλιθο.

Μέσω της χορηγίας / πρωτοβουλίας αυτής, οι 14 σπουδαστές και δύο καθηγητές της σχολής πέρασαν πέντε ημέρες δημιουργικής εργασίας στο The Ixian Grand & Ixian All Suites στη Ρόδο.

Ο κ. Γιάννης Γιαννάτος, διευθύνων σύμβουλος της Panadvert δήλωσε: “Δημιουργήσαμε με ελάχιστο κόστος μια συνέργεια που ωφελεί παράλληλα το ξενοδοχείο αλλά και τη Σχολή. Η όμορφη Ρόδος θα είναι η μέγιστα ωφελημένη από το project αυτό καθώς χιλιάδες εκπληκτικές φωτογραφίες θα κάνουν το γύρο του κόσμου μέσα από τα Social Media”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024