Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή και ανάδειξη της Σκιάθου σε low season εποχή, στην ολλανδική αγορά
Προώθηση προορισμού

Προβολή και ανάδειξη της Σκιάθου σε low season εποχή, στην ολλανδική αγορά

Η Ένωση Ξενοδόχων έχει εκπονήσει ένα σχέδιο για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Αυτό συμπεριλαμβάνει επισκέψεις δημοσιογράφων, τουριστικών πρακτόρων, bloggers και την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, σε συνεργασία με την MTC Group και τον ΕΟΤ Ολλανδίας θα φιλοξενήσουν 10 Ολλανδούς ταξιδιωτικούς πράκτορες από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου. Σκοπός της επίσκεψης είναι η προβολή και ανάδειξη της Σκιάθου σε low season εποχή. Η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται βάση του σχεδίου της Ένωσης Ξενοδόχων για τις προσπάθειες της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Μάκης Κουκουλάκης, “ως Ένωση Ξενοδόχων έχουμε εκπονήσει ένα σχέδιο για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Αυτό συμπεριλαμβάνει επισκέψεις δημοσιογράφων, τουριστικών πρακτόρων, bloggers και την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Ζητούμε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους να στηρίξουν την προσπάθεια διότι τα αποτελέσματα δε θα είναι άμεσα, αλλά μακροπρόθεσμα. Μόνο συλλογικά όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο που αγαπάμε και δραστηριοποιούμαστε”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024