Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Ελαφονήσου στον ταξιδιωτικό ιστότοπο Griekenaland.net
Προώθηση προορισμού

Προβολή της Ελαφονήσου στον ταξιδιωτικό ιστότοπο Griekenaland.net

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του δημοσιογράφου και ιδιοκτήτη του site Bas Wanrooj, 'η παραλία Σίμος στο νησί της Ελαφονήσου κοντά στην Πελοπόννησο είναι σήμερα στην κορυφή των 10 κορυφαίων μας'.

Σημαντική προβολή σε επιλεγμένο κοινό των Κάτω Χωρών είχε η Ελαφόνησος στον ταξιδιωτικό ιστότοπο Griekenaland.net με 48.000 followers στο Facebook, το οποίο επισκέπτονται κάθε χρόνο περισσότεροι από 1,7 εκατ. φίλοι της Ελλάδας από Ολλανδία και Βέλγιο. Η σχετική δράση εντάσσεται στο γενικότερο πλάνο ανάδειξης του προορισμού σε διάφορες χώρες που ήδη εφαρμόζεται από το Δήμο με σημαντική απήχηση και σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του δημοσιογράφου και ιδιοκτήτη του site Bas Wanrooj, “η παραλία Σίμος στο νησί της Ελαφονήσου κοντά στην Πελοπόννησο είναι σήμερα στην κορυφή των 10 κορυφαίων μας”.

Σε δήλωσή της η δήμαρχος του νησιού κα Έφη Λιάρου τονίζει ότι “η Ελαφόνησος κερδίζει συνέχεια τις προτιμήσεις του ποιοτικού κοινού που αναζητά προορισμούς διακοπών που είναι ταυτισμένοι με τη φύση, πράγμα που στις μέρες μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία”.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η Ελαφόνησος εντάχθηκε στο project “Safe Travellers”, μια νέα ολοκληρωμένη δράση προώθησης προορισμών συνδεδεμένων με την MTC Group, εταιρείας συμβούλων του Δήμου, μέσω της οποίας θα αποστέλλονται newsletters σε περίπου 2.600 τουριστικούς πράκτορες σε τέσσερεις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά) και θα περιέχουν συνδέσμους στους οποίους πατώντας οι επαγγελματίες της αγοράς θα ενημερώνονται για ασφαλείς προορισμούς και επιχειρήσεις.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024