Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Μυκόνου στην πολωνική τηλεόραση
Προβολή προορισμού

Προβολή της Μυκόνου στην πολωνική τηλεόραση

Η συγκεκριμένη ενέργεια προβολής εντάσσεται σε σειρά δράσεων που πραγματοποιήθηκαν από την εταιρεία Συμβούλων Τουρισμού και το Δήμο Μυκόνου, αφενός με σκοπό την ανάδειξη και άλλων πτυχών του τουριστικού προϊόντος του νησιού και αφετέρου με σκοπό τη διεύρυνση του πελατειακού του κοινού και την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Η “άλλη Μύκονος”, όπως ακριβώς ανταποκρίνεται στην ομώνυμη καμπάνια του νησιού, με την τοπική βιοτεχνία, την αγορά, τη γαστρονομία, τη γραφικότητα του τοπίου και, φυσικά, τη Δήλο, αποτυπώνεται στα δύο επεισόδια της τηλεοπτικής εκπομπής του  βραβευμένου στην Πολωνία κ. Θεόφιλου Βαφείδη, ο οποίος είναι παρουσιαστής του προγράμματος “Teoria Smaku”, που προβάλλεται στο πολωνικό κρατικό κανάλι TVP HD με μεγάλη τηλεθέαση.

Η εκπομπή γυρίστηκε τον περασμένο Απρίλιο και περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τοπικούς καλλιτέχνες και μαγείρους, ενώ προβάλλει ανάγλυφα το τουριστικό προϊόν του νησιού από μια άλλα οπτική, αυτή της παράδοσης και του πολιτισμού.

Η επίσκεψη του κ. Βαφείδη, ο οποίος εκτός από παρουσιαστής της εκπομπής είναι chef και αποκλειστικός αντιπρόσωπος ελληνικών προϊόντων στην Πολωνία και απολαμβάνει την υψηλή εκτίμηση και αναγνώριση του Πολωνικού κοινού και επαγγελματιών του κλάδου, οργανώθηκε από την MTC Group, σε συνεργασία με το Δήμο Μυκόνου και με την καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την υλοποίηση του προγράμματος.

Η συγκεκριμένη ενέργεια προβολής εντάσσεται σε σειρά δράσεων που πραγματοποιήθηκαν από την εταιρεία Συμβούλων Τουρισμού και το Δήμο Μυκόνου αφενός με σκοπό την ανάδειξη και άλλων πτυχών του τουριστικού προϊόντος του Νησιού των Ανέμων και αφετέρου με σκοπό τη διεύρυνση του πελατειακού του κοινού και την επέκταση της τουριστικής περιόδου, πράγματα που επιβεβαιώθηκαν πλήρως και εφέτος με την εντυπωσιακή αύξηση του 40% στις αφίξεις του δεκαμήνου και 120% του Οκτωβρίου 2014 έναντι των αντίστοιχων περιόδων του 2013 που σημειωτέον ήταν επίσης χρονιά-ρεκόρ για τη Μύκονο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024