Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Σκιάθου στην ολλανδική αγορά
Προβολή προορισμού

Προβολή της Σκιάθου στην ολλανδική αγορά

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου διοργάνωσε ταξίδι γνωριμίας έγκριτων Ολλανδών ταξιδιωτικών πρακτόρων και δημοσιογράφου – blogger με τη συνεργασία του Γραφείου ΕΟΤ Ολλανδίας και της εταιρείας συμβούλων προβολής MTC GROUP.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις αποχώρησε η ομάδα των 8 τουριστικών πρακτόρων της Ολλανδίας και ο κ. Σωτήρης Βαρδάκης, εκπρόσωπος του ΕΟΤ Ολλανδίας, από τη Σκιάθο στα πλαίσια ανάδειξης του νησιού στην ολλανδική αγορά.
Η συγκεκριμένη δράση ήταν πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, της εταιρείας συμβούλων MTC GROUP και του Γραφείου ΕΟΤ Ολλανδίας, με την υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου και την συμβολή των επαγγελματιών του νησιού.
Το διήμερο πρόγραμμα επίσκεψης που συντόνισε η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, περιλάμβανε ξεναγήσεις στα σοκάκια της πόλης, περιηγήσεις στις όμορφες παραλίες του νησιού και σε σημαντικά θρησκευτικά μνημεία, όπως επίσης και γευστικές δοκιμές παραδοσιακών τοπικών γλυκισμάτων.
Έπειτα από την επιτυχημένη διοργάνωση του ταξιδιού γνωριμίας, έγκριτων Ολλανδών ταξιδιωτικών πρακτόρων, που είχαν την ευκαιρία για στοχευμένες συναντήσεις με επαγγελματίες και φορείς της Σκιάθου, όπως επίσης  και γνωριμία με τον προορισμό, η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου φιλοξενεί την έγκριτη δημοσιογράφο – blogger Lianne van Veen.

Η κα Van Veen παραμένει στη Σκιάθο από τις 23 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της προωθητικής δράσης «100 Ολλανδοί bloggers@ 100 ελληνικούς προορισμούς», που το Γραφείο ΕΟΤ Ολλανδίας διοργανώνει για μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε συνεργασία με τον T/O TUI που προσφέρει τα αεροπορικά εισιτήρια στους συμμετέχοντες.

Η δράση έχει σκοπό να πολλαπλασιάσει τους θετικούς διαμορφωτές κοινής γνώμης (influencers) με αγωγό τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η blogger, έχει επιλεχθεί με βάση το προφίλ του blog που διαθέτει, συμβάλλοντας στην ευρύτερη προβολή των ελληνικών προορισμών στο ολλανδικό κοινό.
Όλο το υλικό των bloggers θα αναρτάται στο προσωπικό τους ιστολόγιο και στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της δράσης www.Ilovegriekenland.nl, η οποία θα έχει τη μορφή ενός μοντέρνου και επίκαιρου οδηγού για την Ελλάδα με 100 προορισμούς.
Η κυρία Lianne van Veen, διαχειρίζεται το δημοφιλές blog www.travel.blog.nl, με 25.000 μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα και συνεργάζεται επίσης με το αντίστοιχα δημοφιλές blog, www.hotel.blog.nl.

Η δράση για την ανάδειξη της Σκιάθου συνδιοργανώνεται με πρωτοβουλία του Γραφείου ΕΟΤ Ολλανδίας, της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου και της εταιρείας συμβούλων προβολής, MTC GROUP.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024