Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή του τουρισμού δραστηριοτήτων της Φυλής στην ιρλανδική αγορά
Προβολή προορισμού

Προβολή του τουρισμού δραστηριοτήτων της Φυλής στην ιρλανδική αγορά

Συνεργείο της ιρλανδικής τηλεόρασης αναμένεται να αναδείξει το τουριστικό προϊόν της περιοχής, το οποίο και προσφέρεται για τουρισμό δραστηριοτήτων.

Η Φυλή “κέντρισε” το ενδιαφέρον Ιρλανδών ποδηλατιστών που επέλεξαν το φυσικό της τοπίο, λίγες μέρες πριν την άφιξη συνεργείου της ιρλανδικής τηλεόρασης που αναμένεται να αναδείξει το τουριστικό προϊόν της περιοχής που προσφέρεται για τουρισμό δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο της στρατηγικής που έχει δρομολογήσει ο Δήμος, σε συνεργασία με τον όμιλο συμβούλων MTC Group.

Μετά το επιτυχημένο διεθνές συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου, όπου αναδείχθηκε η ιστορικότητα του τόπου και η συμβολή του Φρουρίου στην καθιέρωση της Δημοκρατίας στην Αρχαία Αθήνα, επισκέφθηκε την περιοχή ομάδα της “An Garda Siochana”, η οποία και είναι η αστυνομική δύναμη της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας. Η ονομασία τους σημαίνει “Ο Φύλακας της Ειρήνης”, με έδρα  στο Phoenix Park του Δουβλίνου.

Τα μέλη της οργάνωσης ταξιδεύουν κάθε χρόνο σε όλη την Ευρώπη, με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για να βοηθήσουν φιλανθρωπικές οργανώσεις στην Ιρλανδία.

Στη φωτογραφία, οι Ιρλανδοί ποδηλατιστές μπροστά στο Δημαρχείο Φυλής.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024