Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροϋπόθεση η διευκόλυνση έκδοσης βίζας για την αύξηση του τουρισμού από το Βιετνάμ
Εκδήλωση παρουσίασης της Ελλάδας στο Χο Τσι Μινχ

Προϋπόθεση η διευκόλυνση έκδοσης βίζας για την αύξηση του τουρισμού από το Βιετνάμ

Την 2η παρουσίαση για την Ελλάδα και το Argo travel Group οργάνωσε η Travel Media Applications την περασμένη Τετάρτη στη μεγαλύτερη πόλη του Βιετνάμ, το Χο Τσι Μινχ, ή Σαϊγκόν, όπως λεγόταν παλιότερα.

Σε συνέχεια της παρουσίασης που έγινε τον περασμένο μήνα στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ το Ανόι παρουσία 48 τουριστικών γραφείων εξερχόμενου τουρισμού, η Travel Media Applications σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων του Βιετνάμ (VISTA) οργάνωσε την 2η παρουσίαση για την Ελλάδα και το Argo travel Group. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Χο Τσι Μινχ (ή Σαϊγκόν) όπως λεγόταν παλιότερα, τη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

Στην πρόσκληση του VISTA και της TMA ανταποκρίθηκαν 75 τουριστικά γραφεία εξερχόμενου τουρισμού που εδρεύουν στο Χο Τσι Μινχ τα οποία έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας.


Ο πρόεδρος του VISTA κ. Vu The Binh ο οποίος πέταξε από το Ανόι ειδικά για την εκδήλωση τόνισε ότι «Η Ελλάδα αποτελεί για μας έναν πολύ αγαπημένο προορισμό, τον οποίο θέλουμε να γνωρίσουμε ακόμα περισσότερο και να προτείνουμε νέα μέρη στους Βιετναμέζους τουρίστες. Η συνεργασία μας με την TMA, και το Argo Travel που αντιπροσωπεύει, είναι δομημένη πάνω σε πολύ ισχυρές βάσεις με στόχο την ανάπτυξη του εξερχόμενου τουρισμού από το Βιετνάμ. Η ΤΜΑ έχει αναλάβει τις διεθνές πωλήσεις της έκθεσης εξερχόμενου τουρισμού VITM που διοργανώνουμε κάθε Απρίλιο στο Aνόι, όπου ελπίζουμε η Ελλάδα να έχει συμμετοχή.»


Την παρουσίαση έκανε ο κ. Στρατής Βουρσούκης, διευθυντής Ασίας-Ειρηνικού της Travel Media Applications και του Argo Travel Group, ο οποίος δήλωσε ότι «Υπάρχει έντονο τουριστικό ρεύμα από το Βιετνάμ και ανάγκη ενημέρωσης των τουριστικών γραφείων για το τουριστικό προϊόν της χώρας μας. Εμείς ως TMA και Argo Travel κάνουμε μεγάλη προσπάθεια προβολής της χώρας μας στην Νοτιοανατολική Ασία ανταποκρινόμενοι στην ζήτηση που υπάρχει για ταξίδια στην περιοχή μας. »

Ο κ. Θεόδωρος Κουμέλης, ιδρυτής  της Travel Media Applications, δήλωσε ότι «Η περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας παρουσιάζει μεγάλη οικονομική ανάπτυξη και αύξηση του εξερχόμενου τουρισμού πράγμα το οποίο πρέπει να αξιοποιήσει η χώρα μας. Το Argo Travel με την πολύχρονη εμπειρία του στον εισερχόμενο τουρισμό μελετά τις ανάγκες της Ασιατικής αγοράς προσφέροντας το κατάλληλο τουριστικό προϊόν.»  

Όπως και στην παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο Ανόι  οι παρευρισκόμενοι έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της δυσκολίας έκδοσης βίζας για τους πελάτες των τουριστικών γραφείων. Η Ελληνική Πρεσβεία εδρεύει στο Ανόι και όπως κατήγγειλαν οι παρευρισκόμενοι σε πολλές περιπτώσεις απαιτεί προσωπική συνέντευξη και για υποψήφιους ταξιδιώτες που εδρεύουν στο Χο Τσι Μινχ που απέχει μία ώρα πτήση από το Ανόι.

Συγκεκριμένα, ο κ. Phan Quoc-Dai, Αναπληρωτής διευθυντής του τμήματος εξερχόμενων εταιρικών πωλήσεων του γραφείου Saigontourist Travel Service Co. Ltd. ανέφερε ότι τον τελευταίο καιρό η Ελληνική Πρεσβεία έχει επανειλημμένα απορρίψει αιτήσεις πελατών του και στατιστικά μόλις μία στις τρεις αιτήσεις γίνεται δεκτή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024