Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΨηφιακό συνέδριο για τον τουρισμό και τον πολιτισμό σε σχέση με την αειφόρο ανάπτυξη
Συνέδρια

Ψηφιακό συνέδριο για τον τουρισμό και τον πολιτισμό σε σχέση με την αειφόρο ανάπτυξη

Οι ψηφιακές δράσεις οργανώνονται στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος "Interactive and Virtual Presentation of Cultural Heritage 'CINEMA'.

Ο τουρισμός και ο πολιτισμός μέσα από το πρίσμα της βιώσιμης ανάκαμψης και της αειφόρου ανάπτυξης θα είναι το αντικείμενο συζήτησης που διοργανώνεται σήμερα και αύριο (26-27 Απριλίου 2021) από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας και είναι ανοικτό σε όλους.

Είναι ξεκάθαρο ότι η επόμενη ημέρα θα πρέπει να είναι πιο “πράσινη”, πιο υγιής, πιο πολιτιστική, πιο ψηφιακή και ταυτόχρονα πιο κοινωνική. Όλα αυτά απαιτούν μια συλλογική προσπάθεια η οποία εμπεριέχει και την έννοια της κοινωνικής ευθύνης του καθενός μας αλλά της θετικής μας στάσης απέναντι στην εκπαίδευση. Μια εκπαίδευση που πέρα από τις τεχνικές δεξιότητες συμβάλλει στην ουσιαστική πνευματική μας ανάκαμψη και οδηγεί στην βιωσιμότητα και την αειφορία. Η πρόσκληση και η πρόκληση είναι ανοικτή για όλους

“Μέσα στη δίνη των καιρών κάθε προορισμός της χώρας πρέπει να επανεφεύρει τον εαυτό του, αξιοποιώντας τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, τα οποία μόνο πρόσκαιρα δε θα είναι με συνεχή εξέλιξη και αξιοποίηση την επόμενη περίοδο” όπως δηλώνει ο ειδικός διαχείρισης προορισμών και υπεύθυνος τουρισμού της Έδεσσας κ. Ευάγγελος Κυριακού. Ήδη η Έδεσσα ως προορισμός 4 εποχών οργανώνει ψηφιακές εκδρομές, συμμετέχει σε διεθνή έκθεση τουρισμού-πολιτισμού με σύνθημα “Εδεσσα-Πέλλα-365” και οργανώνει ψηφιακές συνεδριακές εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Οι ψηφιακές δράσεις οργανώνονται στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος “Interactive and Virtual Presentation of Cultural Heritage “CINEMA” και ακρωνύμιο “CINECULTURE” στο πλαίσιο του έργου CINE CULTURE, το οποίο υλοποιείται στο διασυνοριακό Πρόγραμμα Interreg IPA-CBC “Ελλάδα – Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/12/2022
01/12/2022
30/11/2022
29/11/2022
28/11/2022
25/11/2022