Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠτήσεις προς Κέρκυρα ξεκίνησαν από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρίγας
Αεροπορικές εταιρείες

Πτήσεις προς Κέρκυρα ξεκίνησαν από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρίγας

Οι πτήσεις είναι προγραμματισμένες για Τετάρτες και Κυριακές και θα πραγματοποιηθούν με αεροσκάφος Boeing 737-300.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Mouzenidis Travel ξεκίνησε την Τετάρτη 4 Ιουνίου, πτήσεις από τη Ρίγα προς το δημοφιλές νησί της Κέρκυρας. Οι πτήσεις θα εκτελούνται από την αεροπορική εταιρεία που ανήκει στο Mouzenidis Travel, Ellinair.
Οι προγραμματισμένες πτήσεις για την Τετάρτη και Κυριακή θα πραγματοποιηθούν με αεροσκάφος Boeing 737-300.
Για τον εορτασμό αυτού του γεγονότος, στους επιβάτες της πρώτης πτήσης προσφέρθηκε κέικ διακοσμημένο σαν μια υπέροχη παραλία της Κέρκυρας και ελληνικό κρασί από το αμπέλι που ανήκει στην Mouzenidis Travel.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Mouzenidis Travel ήδη για περισσότερα από 19 χρόνια έχει αναπτύξει πακέτα αναψυχής στην Ελλάδα και έχει κερδίσει καλή φήμη στον τομέα του τουρισμού. Κάθε τουριστική περίοδο, η εταιρεία προσφέρει στους τουρίστες νέες ευκαιρίες διακοπών συνδέοντας τα ελληνικά νησιά και παραθαλάσσια θέρετρα, με πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις. Φέτος, η συχνότητα πτήσεων προς το νησί της Κέρκυρας έχει αυξηθεί σημαντικά λόγω των επιπλέον πτήσεων που εκτελούνται από την αεροπορική Ellinair. Εκτός από τις πτήσεις προς Κέρκυρα, κατά τη θερινή περίοδο του 2014, η Ellinair θα πετά δύο φορές την εβδομάδα από τη Ρίγα στη Θεσσαλονίκη.

Στην φωτογραφία, η κα Jekaterina Solovjova, διευθύντρια του Mouzenidis Travel στο γραφείο της Ρίγας, και  ο κ. Andis Damlics, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Διεθνούς Αεροδρομίου της Ρίγας.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024