Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςRoads to Rhodes Marathon 2016 στη Ρόδο, στις 17 Απριλίου
Αθλητικός τουρισμός

Roads to Rhodes Marathon 2016 στη Ρόδο, στις 17 Απριλίου

Στη φετινή 3η διοργάνωση, οι διαδρομές ανανεώθηκαν. Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν από και θα καταλήξουν στο κέντρο της πόλης περνώντας από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 3ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Το Roads To Rhodes Marathon 2016 θα διοργανωθεί την Κυριακή 17 Απριλίου στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου έχει την επίσημη έγκριση της AIMS και της IAAF που διασφαλίζουν την εγκυρότητα και τη διεθνή αναγνώριση του αγώνα, καθώς και της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ που έχει εντάξει στο επίσημο καλεντάρι του τον αγώνα. Πλήθος δρομέων, ερασιτεχνών αλλά και κορυφαίων πρωταθλητών, όπως η Ροδίτισσα Ουρανία Ρεμπούλη, θα δώσουν το παρών και φέτος.

Το Νησί των Ιπποτών έχει αποδείξει την αγάπη του για τον αθλητισμό με σπουδαία παραδείγματα από την αρχαιότητα έως σήμερα, όπως τον Λεωνίδα τον Ρόδιο, τον πιο πολυνίκη αθλητή στην ιστορία των αρχαίων Ολυμπιακών αγώνων, αλλά και την Καλλιπάτειρα, την πρώτη γυναίκα της αρχαιότητας που μπήκε μέσα σε αθλητικό χώρο και παρακολούθησε τους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έτσι, την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, η Ρόδος φοράει τα αθλητικά της και τρέχει σε μια μοναδική παραθαλλάσια κυκλική διαδρομή στο βόρειο κομμάτι της πόλης, η οποία θα επιτρέψει στους δρομείς την καλύτερη πορεία με εντυπωσιακά τοπία όπου θα βιώσουν την πραγματική ιστορία του νησιού.

Στη φετινή 3η διοργάνωση, οι διαδρομές ανανεώθηκαν. Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν από και θα καταλήξουν στο κέντρο της πόλης περνώντας από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου. Θα διεξαχθούν αγώνες 5 χλμ., 10 χλμ. και  Μαραθώνιος, αλλά και αγώνας 1.000 μ. για τα παιδιά. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γεμίσουν ενέργεια στο Pasta Party της προηγούμενης ημέρας.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει για τους ενδιαφερόμενους και μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε ηλεκτρονικά από το MyNextRun είτε μέσω e-mail ακολουθώντας τις οδηγίες στο Roadstorhodes.com. Η λήξη της προθεσμίας εγγραφών είναι στις 10 Απριλίου 2016.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024