Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΡώσοι ανταποκριτές στην αρχαία Ολυμπία με πρωτοβουλία του Ομίλου Aldemar
Ξενοδοχεία

Ρώσοι ανταποκριτές στην αρχαία Ολυμπία με πρωτοβουλία του Ομίλου Aldemar

Ο Όμιλος Aldemar ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει το ταξίδι με την πολύτιμη συμμαχία της Bluebird Airways, του Tez Τour και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ώστε οι Ρώσοι ανταποκριτές να καλύψουν την τελετή Αφής της Φλόγας των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή αρχισυντακτών της Ένωσης Περιφερειακών ΜΜΕ της Ρωσίας (ARS-Press) κατά την περίοδο 28/09-05/10/13 στην Πελοπόννησο, σε μία περίοδο καθοριστική για τη διαμόρφωση της τοπικής οικονομίας και ανάπτυξης από τον εισερχόμενο τουρισμό από τη ρωσική αγορά, για το 2014.

Ο Όμιλος Aldemar ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει το ταξίδι με την πολύτιμη συμμαχία της Bluebird Airways, του Tez Τour και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ώστε οι Ρώσοι ανταποκριτές να καλύψουν την τελετή Αφής της Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, που θα διεξαχθούν στη πόλη Σότσι (Sochi) της Ρωσίας, το Φεβρουάριο του 2014.

Το ξενοδοχείο Aldemar Olympian Village & Royal Olympian, ως χορηγός της αποστολής αυτής, φιλοξένησε τις εγκαταστάσεις του τους 12 αρχισυντάκτες, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Με συγχορηγούς την Bluebird Airways και TEZ Tour διασφαλίστηκε η ασφαλής και πολυτελής μεταφορά τους και περιήγησή τους στην γύρω περιοχή. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας περιέβαλε τη δημοσιογραφική αποστολή με ιδιαίτερη φιλοξενία, διοργανώνοντας την ξενάγησή τους στην Αχαΐα και, προσκαλώντας τους σε συνέντευξη Τύπου με οικοδεσπότη τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γ. Αγγελόπουλο.

Ο κ. Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, αντιπρόεδρος του Ομίλου και μέλος του ΔΣ του Ελληνορωσσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου επισημαίνει: “Ο Όμιλος Aldemar πιστεύει στην ανάληψη πρωτοβουλιών, οι οποίες υλοποιούνται μέσα από συνέργειες και συμμαχίες και στοχεύουν, όχι στα στενά πλαίσια του επιχειρηματικού συμφέροντος, αλλά στην ανάδειξη του προορισμού της Ελλάδας. Η φιλοσοφία μας είναι απλή και τα οφέλη που απορρέουν από αυτή είναι συλλογικά. Ήταν τιμή μας να αναλάβουμε αυτήν την πρωτοβουλία. Ήταν χαρά μας που την καλωσόρισαν και τη συμμερίστηκαν μετά πάθους οι συνεργάτες μας Bluebird Airways και Tez Τour, καθώς και η Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τα Τοπικά μέσα τα οποία μας τίμησαν με την παρουσία τους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024