Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήSpring Break Traveller Quiz για τη Στερεά Ελλάδα από το Discovergreece.com
Προώθηση προορισμού

Spring Break Traveller Quiz για τη Στερεά Ελλάδα από το Discovergreece.com

Η δράση 'Spring Break Traveller Quiz', υλοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και της Marketing Greece με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την προώθηση και προβολή των προορισμών της περιφέρειας.

Η άνοιξη έφθασε και το Discovergreece.com, η ψηφιακή πλατφόρμα της Marketing Greece, προσκαλεί όλους να διεκδικήσουν μια ανοιξιάτικη απόδραση στην “καρδιά” της Ελλάδας, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό Spring Break Traveller Quiz.

Μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο Facebook Application του Spring Break Traveller Quiz, οι συμμετέχοντες καλούνται να απαντήσουν σε 5 σύντομες ερωτήσεις, εμπνευσμένες από τις ξεχωριστές εμπειρίες που προσφέρει η Στερεά Ελλάδα στους επισκέπτες της. Με την ολοκλήρωση του Quiz ανακαλύπτουν, βάσει των απαντήσεων τους, τι τύπος ταξιδιώτη είναι, Relaxed ή Adventurous, διεκδικώντας ταυτόχρονα ένα πενθήμερο ταξίδι, σε 5* ξενοδοχείο, στη Στερεά Ελλάδα.

Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τους προορισμούς της Στερεάς Ελλάδας, να παρακολουθήσουν το video της καμπάνιας της “Πηγή Ζωής”, που σχεδίασε και υλοποιεί η Marketing Greece, και να κάνουν share τη συμμετοχή τους.

Ο διαγωνισμός Spring Break Traveller Quiz, που φιλοξενείται στην επίσημη σελίδα Facebook του Discover Greece, είναι διαθέσιμος στα ελληνικά και αγγλικά, θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Απριλίου 2016, ενώ για την περαιτέρω ενίσχυσή του θα πραγματοποιηθεί στοχευμένη ψηφιακή διαφήμιση και προώθηση του σε Social Media.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024