Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣτα Χανιά η εκπομπή 'Μένουμε Ελλάδα'
Προβολή προορισμού

Στα Χανιά η εκπομπή 'Μένουμε Ελλάδα'

Πρόσκληση στην ταξιδιωτική εκπομπή 'Μένουμε Ελλάδα' απηύθυνε ο Δήμος Χανίων και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση της τουριστικής προβολής του Δήμου.

Τηλεοπτικό συνεργείο της δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής “Μένουμε Ελλάδα” με τον Γιώργο Αμυρά και τη Ρένια Τσιτσιμπίκου, η οποία προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα της ΝΕΤ, βρίσκεται από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2012 έως την Παρασκευή 12  Οκτωβρίου στα Χανιά, μετά από σχετική πρόσκληση του Δήμου Χανίων και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής αυτού.

Η πρόσκληση αυτή από πλευράς Δήμου Χανίων και Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση της τουριστικής προβολής, την ανάδειξη των υψηλών τουριστικών πόρων, των ποιοτικών υποδομών και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας. Αντίστοιχες προσκλήσεις και επαφές έχουν γίνει από την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής και με άλλα εθνικά και διεθνή ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024