Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣταθερή η αύξηση των τουριστών από τη Βουλγαρία προς τη Χαλκιδική
Εκθέσεις

Σταθερή η αύξηση των τουριστών από τη Βουλγαρία προς τη Χαλκιδική

Οι ελληνικές συμμετοχές κατέλαβαν πάνω από το 15% του χώρου της έκθεσης της Σόφιας Holiday & Spa Expo και από αυτές οι επιχειρήσεις της Χαλκιδική τη 'μερίδα του λέοντος'.

Στην έκθεση της Σόφιας Holiday & Spa Expo από τις 13 έως τις 15 Φεβρουαρίου συμμετείχε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής σε κοινό περίπτερο με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι ελληνικές συμμετοχές κατέλαβαν πάνω από το 15% του χώρου της έκθεσης και από αυτές οι επιχειρήσεις της Χαλκιδική τη “μερίδα του λέοντος”.

Τα ελληνικά περίπτερα τίμησε με την παρουσία του ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου με το επιτελείο του.

Από χρόνο σε χρόνο σταθερή παραμένει η άνοδος στις κρατήσεις από την τουριστική αγορά της Βουλγαρίας προς τη Χαλκιδική. Η επαναλαμβανόμενη πελατεία δείχνει την προτίμηση των Βούλγαρων τουριστών για τον προορισμό, αλλά και την εμπιστοσύνη στο τουριστικό προϊόν.

Δε χρειάστηκαν ιδιαίτερες συστάσεις της Χαλκιδικής στους επαγγελματίες και στο κοινό κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Η Χαλκιδική παραμένει για αυτούς η πρώτη επιλογή για διακοπές.

Ιδιαίτερο υπήρξε και το ενδιαφέρον από τη μεριά των επιχειρηματιών του τουρισμού της Χαλκιδικής, οι οποίοι έκαναν για άλλη μια φορά έντονη την παρουσία τους στην έκθεση.

Κατά γενική ομολογία πάντως η επισκεψιμότητα της έκθεσης από πλευράς κοινού ήταν χαμηλή, όπως μεταδόθηκε και από τοπικό τηλεοπτικό κανάλι. Ίσως οφείλεται στο ότι η έκθεση κλείνει τις “πύλες” της Σάββατο μεσημέρι και όχι Κυριακή, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα για τους ενδιαφερόμενους να την επισκεφθούν εντός του Σαββατοκύριακου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024