Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτενότερη συνεργασία μεταξύ ΥΜΑΘ και Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης
Τουριστική πολιτική

Στενότερη συνεργασία μεταξύ ΥΜΑΘ και Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Ο κ. Θεόδωρος Καράογλου ανακοίνωσε ότι σύντομα θα υπάρξει επικοινωνία και συνεργασία με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, προκειμένου να δρομολογηθεί λύση στο θέμα του ακτοπλοϊκού αποκλεισμού της Θεσσαλονίκης.

Αμέριστος συμπαραστάτης και αρωγός στο νέο ξεκίνημα του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στο Διοικητήριο, με το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του Οργανισμού.

“Η νέα διοίκηση του ΟΤΘ έχει μεγάλη διάθεση για γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία και είναι αποφασισμένη να δώσει μάχες για την τουριστική προβολή της Θεσσαλονίκης. Αυτήν τη μάχη θα τη δώσουμε μαζί και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα” δήλωσε ο κ. Καράογλου μετά το τέλος της συνάντησης, προσθέτοντας πως η Μακεδονία και η Θράκη είναι καθόλα έτοιμες να υποδεχθούν εκατομμύρια τουρίστες.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι σύντομα θα υπάρξει επικοινωνία και συνεργασία με τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, προκειμένου να δρομολογηθεί λύση στο θέμα του ακτοπλοϊκού αποκλεισμού της Θεσσαλονίκης.

Από τη δική τους πλευρά, τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης παρουσίασαν στον υπουργό το πρόγραμμα δράσης τους και τον ευχαρίστησαν για το έμπρακτο, όπως είπαν, ενδιαφέρον που έχει δείξει για την τουριστική προβολή της πόλης.

Όπως δήλωσε σχετικά ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΟΤΘ και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος: “Η παρέμβαση του ΥΜΑΘ ήταν καταλυτική για να γυρίσει σελίδα ο Οργανισμός και εμείς από την πλευρά μας τον ενημερώσαμε για τα πεπραγμένα και τις προθέσεις μας, όσον αφορά στη μελλοντική μας πορεία. Βρήκαμε τεράστια ανταπόκριση από τον υπουργό και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε την απαραίτητη συμπαράσταση. Έχουμε μια καλή ομάδα, έχουμε θέληση και έχουμε όρεξη για δουλειά. Με καλή συνεργασία και άνοιγμα προς όλους τους φορείς, θα τα καταφέρουμε να βάλουμε τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε νέα βάση”.

“Με τη θετική συμβολή του υπουργού Μακεδονίας και Θράκης ενεργοποιείται ξανά ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης”, τόνισε από την πλευρά του και ο αντιπρόεδρος του ΟΤΘ και εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Σπύρος Πέγκας, ο οποίος εκτίμησε ότι τον Ιούλιο αναμένονται στη Θεσσαλονίκη περίπου 4.000 τουρίστες, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι η χρονιά θα κλείσει με θετικό πρόσημο. “Όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι κάνουμε καλή δουλειά”, τόνισε  χαρακτηριστικά ο κ. Πέγκας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024