Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην Αθήνα η αναγνωρισμένη διοργάνωση ιατρικού τουρισμού IMTJ Medical Travel Summit
Ιατρικός τουρισμός

Στην Αθήνα η αναγνωρισμένη διοργάνωση ιατρικού τουρισμού IMTJ Medical Travel Summit

Στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία νέων διαύλων προώθησης των υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών και η διεύρυνση του υπάρχοντος πελατολογίου των απασχολούμενων στον κλάδο.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη διοργάνωση IMTJ Medical Travel Summit 2018 είναι γεγονός και έρχεται να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες του πολλά υποσχόμενου κλάδου του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα. Το συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 21 έως τις 24 Μαΐου 2018, απευθύνεται σε key opinion leaders και ανώτερα στελέχη του χώρου που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν ή ήδη δραστηριοποιούνται στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και την παγκόσμια αγορά ιατρικής περίθαλψης.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, κορυφαίοι ομιλητές από όλο τον κόσμο θα δώσουν το “παρών” στη διοργάνωση με σκοπό να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου, προερχόμενες από την “καρδιά των γεγονότων“. Ως άριστοι γνώστες του αντικειμένου θα προσφέρουν τη δυνατότητα σε όσους τους παρακολουθήσουν να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να ανταποκριθούν στα συνεχώς εξελισσόμενα δεδομένα.

Το IMTJ Medical Travel Summit 2018 διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια στην Κροατία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, παράλληλα με τις πολυάριθμες ευκαιρίες ανάπτυξης σχέσεων, τόσο σε ατομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο (B2B), με φορείς και ισχυρούς παράγοντες του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως. Στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία νέων διαύλων προώθησης των υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών και η διεύρυνση του υπάρχοντος πελατολογίου των απασχολούμενων στον κλάδο.

Το περιεχόμενο και η θεματολογία του συνεδρίου, θα αποτελέσει εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, για την εξέλιξη των επαγγελματιών του ιατρικού τουρισμού, εστιάζοντας στα πραγματικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η αγορά.

Το IMTJ Medical Travel Summit 2018 θα φιλοξενηθεί από την Δευτέρα 21 έως την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024