Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτροφή στον τουρισμό με τη νέα προσθήκη στο διεθνές δίκτυο της Endeavor
Hotel management

Στροφή στον τουρισμό με τη νέα προσθήκη στο διεθνές δίκτυο της Endeavor

Η Endeavor Greece εντάσσει στο διεθνές δίκτυό της την ελληνική εταιρεία HotelBrain, που εξειδικεύεται στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Με δεδομένο το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της χώρας στον τομέα του τουρισμού και τις σημαντικές δυνατότητές του για ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας, η Endeavor Greece εντάσσει στο διεθνές δίκτυό της μια ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό.

Η εταιρεία HotelBrain επιλέχθηκε στο 51ο διεθνές πάνελ επιλογής (International Selection Panel – ISP) της Endeavor Global, που πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι στις 10-12 Δεκεμβρίου. Η εταιρεία, που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Πάνο Παλαιολόγο, εξειδικεύεται στη διαχείριση και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών βάσει ενός πρωτοποριακού μοντέλου.

Η εταιρεία αναλαμβάνει όλες τις φάσεις της ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου σε στενή συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρεία ή/και τους επενδυτές, παρέχοντας υπηρεσίες διαχείρισης, δημιουργώντας αναγνωρίσιμα brands και αυξάνοντας παράλληλα την εμπορική τους αξία. Στόχος είναι να βοηθήσει τους ξενοδόχους να επιτύχουν τα προσδοκώμενα λειτουργικά, ποιοτικά και οικονομικά αποτελέσματα. Σήμερα συνεργάζεται με περισσότερα από 60 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Τουρκία και Λίβανο.

Συνολικά στο συγκεκριμένο ISP, κορύφωση μιας πολυδιάστατης διαδικασίας επιλογής επιχειρηματιών σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από 24 επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνούς δικτύου της Endeavor 29 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 20 επιχειρήσεις από 12 χώρες. Για πρώτη φορά επιλέχθηκαν επιχειρηματίες από Μαϊάμι, Μαρόκο και ΗΑΕ. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες, που πλέον είναι 872 από 558 εταιρείες σε 19 χώρες, απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους από mentors και advisors της Endeavor, έχουν πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο της και σε επενδυτές. Με αυτόν τον τρόπο αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024