Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυμφωνίες Ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων με τουριστικές επιχειρήσεις στη Σκόπελο
Τουριστικοί πράκτορες

Συμφωνίες Ρουμάνων τουριστικών πρακτόρων με τουριστικές επιχειρήσεις στη Σκόπελο

Η Aerotravel Lufthansa City Center, ένας από τους βασικούς τουριστικούς οργανισμούς της Ρουμανίας, συνήψε συμφωνία συνεργασίας με τον ξενοδοχειακό Όμιλο Spyrou Hotels & Companies, τον τουριστικό οργανισμό Lichas Travel, τον τουριστικό οργανισμό Dolphin of Skopelos και με μια σειρά, συνεργαζόμενων με αυτόν ξενοδοχείων, και το Hotel Dionyssos.

Η τουριστική έκθεση Ρουμανίας TTR Bucharest 2014 (Spring edition) είχε μαγνητίσει το ενδιαφέρον της Spyrou Hotels & Companies, στην οποία και είχε συμμετάσχει. Μετά την πάροδο λίγων μηνών έφτασε η ώρα να ανταποκριθεί η σημαντική αυτή αγορά και για το νησί της Σκοπέλου.

Η ρουμανική τουριστική αγορά παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς η Ελλάδα έρχεται δεύτερη στις προτιμήσεις, μετά την Τουρκία, για διακοπές με αεροπλάνο και πρώτη στις οδικές διακοπές.

Οι προγραμματισμένες εβδομαδιαίες πτήσεις για την Σκιάθο με αεροσκάφος των 138 θέσεων άρχισαν στις 31 Μαΐου 2014 και έληξαν στις 20 Σεπτεμβρίου 2014. Οι πτήσεις αυτές συνέδεαν, απευθείας το Βουκουρέστι, την Κλουζ και την Τιμισοάρα με τη Σκιάθο. Επίσης, υπήρξαν εβδομαδιαία δρομολόγια ρουμανικού τουριστικού λεωφορείου από το Βουκουρέστι για το  λιμάνι του Βόλου από τις αρχές Μάιου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η Aerotravel Lufthansa City Center, ένας από τους κυριάρχους τουριστικούς οργανισμούς της Ρουμανίας μέσω υψηλόβαθμων στελεχών του συνήψε συμφωνία συνεργασίας με τον ξενοδοχειακό Όμιλο Spyrou Hotels & Companies, τον τουριστικό οργανισμό Lichas Travel, τον τουριστικό οργανισμό Dolphin of Skopelos και με μια σειρά, συνεργαζόμενων με αυτόν, ξενοδοχείων και το Hotel Dionyssos.

Ο κ. Gabriel Cristea (Executive Director) της Aerotravel Lufthansa City Center δήλωσε πως η μαγευτική Σκόπελος δεν μπορούσε να απουσιάσει από πρόγραμμα του και πως θα υπάρξει εκτενές αφιέρωμα 40 σελίδων στο τουριστικό έντυπο για το 2015. “Ευελπιστούμε πως πετύχουμε τον στόχο μας για την προσέλκυση αρκετών εκατοντάδων Ρουμάνων τουριστών στη Σκόπελο για το καλοκαίρι του 2015, μέσω των τριών πτήσεων που πραγματοποιούμε στη Σκιάθο κάθε εβδομάδα. Αγαπήσαμε την πανέμορφη Σκόπελο και ελπίζουμε να την διατηρήσετε καθαρή και καταπράσινη,  ενόσω οι Σκοπελίτες ξέρετε τι θα πει φιλοξενία”, δήλωσε κατά το Gala Dinner που οργανώθηκε προς τιμή τους στο Skopelos Holidays Hotel & Spa με την παρουσία του νεοεκλεγμένου δημάρχου Σκοπέλου κ. Χ. Βασιλούδη, τον οποίο και ευχαρίστησε ο κ. Cristea για την ξεχωριστή τιμή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024